Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nastavite Mostarci sa politikama i podrškama ljudima koji vas drže taocima svojih vladajućih oligarhija. Trebate svi izaći na ulice,s obje strane, vršiti svakodnevni pritisak ...ali čim šutite ,znači dobro vam je,zašto išta mijenjati kad sve funkcioniše i svima paše trenitno stanje !!??
Ruglo grada, treba je minirati od hitno.
šta se pravite? kada svaki visoko pozicionirani član kartela SDA i HDZ izgradi 2-3 nekretnine iz gradskog proracuna ili na drzavnom zemljistu u gradu i to onda legalizuje...ODRZAVAJU se IZBORI U MOSTARU!! Do tada tražili ste i gledajte anarhiju političkih kartela u gradu!
Ovog nesretnog djecaka ce nositi na dusi sam vrh HDZ - a i SDA kako izvrsne vlasti tako i Mostara.Sve je oco njihovo pohlepstvo i tajkunstvo kumovalo ovom sto se desilo.Da Ljubo Beslic ima trunku savjesti podnio bi ostavku
Ne izlaskom na izbore ste svi saucesnici, na izborima 2018 izadjite svi na izbore u broju vecem od 50%. Ogroman novac se ulaze da vas se zavara da se glasanjem nista ne moze promjeniti. Izadjite i glasajte , napravite vlast koja ce zastiti svu djecu od ovakvih i slicnih tragedija. Ova dosadasnja evidentno nece.
i ne koristim nesrecu za reklamiranje , vec me nervira kako se svi bave posljedicama kada se nesto desi, evo ja sad govorim za ubuduce, jer nema samo u Mostaru ovakvih zgrada.
@Tume ovaj pojas u Mostaru od oko cca 500m istocno i zapadno se tretira kao ona zemunica u filmu Nicija Zemlja, umjesto da se pokloni gradjanima
PRIKAŽI ODGOVORE (2)