Jasmin Skuhan, Pokret DOSTA
0
"Mostarci se napokon bude iz sivila"
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Hrvat katoli... Pa gospodine \"Hrvat katolik\" gdje si svu tu pamet i kulturu pokupio i naucio da se tako biranim uvredama javljas? Upravo takvi kao sto si ti su doveli do takvog stanja u Mostaru!!! Srecom da takvi destruktivni elementi, ne samo u Mostaru, nego nigdje na svijetu nemaju buducnosti. Humanost, kultura i progres ce na kraju pobjediti a tvoja vrsta i tvoje ideje izumrijeti i biti zaboravljene. Razmisli malo i u slucaju krajnje nuzde potrazi pomoc i lijecenje. PS. molim te da potrazis neko drugo mjesto za istresanje tih bolesnih reakcija i ideja. Ne ovdje. Normalnim korisnicima interneta se smuci od tvojih reakcija i pisanja tebi slicnih tipova koji se povremeno ovdje javljaju.
nek lojavci sebi izaberu gradonacelnika, niko im ne brani. mogao bi i taj lopov orucevic da bude gradonacelnik Vrapcica, sta fali....
pa kad ce SAFET OROCEVIC VISE ZAVRSITI U ZATVORU, PITANJE ZA SUD BIH
Pa Rambo j***te sto mi se ranije nisi javio ja bih ti vala dzaba jedan hit napravio... Koji si nepismeni kr**en koji ne zna procitati citav clanak a vec zna bacati kritike neke... CITAT: Nas ne interesuju političke partije, nas ne interesuje tko je na vlasti, pogotovo u Mostaru, da li će gradonačelnik biti Srbin, Hrvat, musliman, Eskim ... Jedina stvar koja nas zanima jesu planovi i programi (socijalni, ekonomski, kulturni) za naredne četiri godine. KRAJ CITATA! Jel vidis kr***nu da brane i od podjele. Ako je ovo previse komplikovano za tvoj mini brain da shvatis javi se ovdje da ti jos malo rasclanim i prevedem ovaj jasno napisani clanak...
Pokert \"Dosta\" je prevara. Umjesto da brane drzavu od podjele, oni birnu za gradonacelnike. Oni \"lijece\" simptome, a ne uzroke bolesti.