Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakav protest podržavam, gledaju ljudi za svoju i djece im budućnost a ne kao oni slikonoše i jugonostalgičari u Sarajevu ostali u prošlom stoljeću.
Za ovako nesto se izlazi na ulice.
sadašnju vlast proglasiti nevažećom.
ja ne znam kako ovaj nas narod shvata proteste? protesti su setnja gradom? i pistanje , igranje kola ispored ugrada uhljeba??sta li? to su neki novi nacini protestovanja?
Udruženje Građana Uborak 13, Platforma za Progres 8. Ostali nije jasno izdefinsiano. Da nema neki Univerzitet oko Ubroka tamo, pa da nije akademska zajednica Podveležja marketinški potukla ovu stranku koja se hvali profesorima i dotorima ?
Ova Platfroma za progres još malo pa će stići po popularnosti udruženje građama UBORAK. To se da ocijeniti po broju slika ovdje. Po pojavljivanju na državnim TV trebaju još puno učiti i raditi da bi stigli minutažu UG Uborak. Ko ne vjeruje nek provjeri sam, pregleda informativne emisije. Interesantno da dvije institucije organizuju istu protestnu šetnju? Ili su se ovi iz Platforme plašili da će im biti loš odziv?
CIK ignoriše presudu Evropskog suda za ljudska prava Baralija vs. BiH, dakle jednu takvu instituciju, a da uvaži ove jadnike iz neke Platforme, došlo ih trideset, i nema ih više, oni će nama neke promjene da donesu, samo njih smo čekali, sve goli preletači, najveća ubleha od stranke.
i sta kaze covic,mi se najvise zalazemo za ulazak u EU,koja budala vjeruje u tako nesto
vi ovo stvarno i ozbiljno nazivate protestnom šetnjom neke mase ili skupa,smiješno i žalosno u isti čas,dobro je jedan komentator primjetio,važnija vam OBIČNA misa od izbora u Mostaru,ajde se sredite,..
Kad su bili izbori zadnji u Mostaru? dal 2008 ili? vise se i ne sjecam. Izgubili su dva ciklusa izbora a mogli bi i treci. Ovo nema nigdje.
izbori ce donijeti jos vecu vlast duopolu hdz-sda
Saka jada. I ne treba vam dati izbore kad niste u stanu izaci na protestnu setnju na neradni dan. Sramota!
Veci je problem Bosnji neka misa, nego sto nema izbora u mostaru to se vidi po popularnosti clanka.
Vidi ruševina u Mostaru,kao da je rat jučer stao,niko se nikad nije pobunio oko toga,a u Mostar se slilo ko zna koliko milijardi novaca...bježite omladino odavde, NEĆE NAM NIKAD BITI BOLJE!
@Okotrb ovo je istocna strana bulevara. zapad je obnovljen davno. dok jedni kukaju drugi rade.