Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Snijeg je prekrio i Split, to dovoljno govori o svemu, nema vise pravila kad su u pitanju vremenske prilike ili neprilike. Pozz iz snijeznog Splita mojim Sarajlijama
i nemoj! pametnije ti je da se prihvatiš knige i učiš! brzo će kraj školske godine, a tebi valja ispravljati jedinice...
Sjecam se da je bilo nesto slicno 80tih ali mislim da je 81. a ne 85. \"Snjeg do koljena\".
bos.njaci mostara ovo je idealna prilika da pravite djecu i da popravite natalitet... BiH se brani u mostaru, a ne u visokom... Samo natalitetno..
Slažem se s Anonimusom.
Pa kako da pamte kad su svi najvise 20 godina u Mostaru? Al zato se sjecaju daleko gorih smetova u vukojebinama u kojima su se rodili.
ahahahahhaahaa a svaki ti dao sefika , do suza me nasmija
Pa dobro novinari, hoce li iko reci koliko je centimetara snjega palo??? Ja mislim da je to vrlo vazna informacija
najjaca izjava je \"nas je ovo iznenadilo,zimska sluzba nije spremna\".Pa cuj iznenadilo,ljudi moji zima je,logicno da pada snijeg i da je nesnosan minus.Ovaj nas narod ni na sta nikad nece biti spreman.Lopate u ruke i cistite,iznenadit cete se kako zna biti ugodno :)
care, bolje je u govno ugazit nego u snijeg
Mostarci pamte i gore nevrijeme od ovoga, ali vi ste vjerovatno mislili na \"mostarce\"...
De ne dramatizirajte. Pamtimo, 1985. je isto ovakvo bilo. Dođe i prođe, ni prvi ni zadnji put. :)
aaaa divno je u mostaru :D meĆavaaa hahah MUNARA MU MJERA BILA :D chilllllll
onda ga idi otresi (desnom rukom) i smiri hormone...
NEMOJ NIMA ELEMENTARNIH NEPOGODA, NJIMA MALO SUNCA SOBRA RIJEC HVALE OD COVICA I SVI SRETNI.
Trbalo bi malo prilt ispred vrata sjedista HDZa.
jel zatrpalo na jahorini predsjednike?