Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mostar je prelijep grad, ponos Bosne i Hercegovine.
Samo da podsjetim one kamenjarce sa druge strane, da su i oni slavili Bajram, dok se nisu pokatolicili. Dodjite da iftarimo skupa.
@ZgemboAdislic46 Mostar nije preljep nego je najljepši grad u Bosni i Hercegovini (samo još malo da se srede stvari i dobar).
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
moze li dobaciti na onu stranu ?
ako Bog da 😎
Mostar je najveci grad Heroj. Odbranili su se iako ih je Alija Zivkovic bio prodao Tudjmanu i kamenjarskim srbima, i spremao se da ih preseli u sela oko Konjica, Jablanice, i u Srednju Bosnu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Allah vas nagradio !
Ovi bosnjaci se malo pomalo islamiziraju uz suport Turske i Erdoana a htjeli bi u EU...ne vjerujem i volio bih da grijesim ali mislim da ce to biti sanak pusti...ne mozes provodit Erdogan diktatorsku politiku usmjerenu protiv Hrvata a onda od istih ti Hrvata molit za koricu kruha...a danas je to bosnjacka drzavna politika.
@KraljTvrtko01 cujjjj krvati fukara neopjevana
Kakav Mostar i Ramazan, više se u Čitluku osjeti. Mostarci su vazda bili crveni do kosti. Gledam Tuzlanke s muslimanskim imenima čitav dan kače storije o Đurđevdanu....Ramazan niko ne spominje.
morete materi dislajkati, ja 15 godina dolje živio....tako da....tako vam je....ćao
Djani je legenda. Iz licnog iskustva 😁 pozdrav za mtba mostar
Na koju stranu je okrenut ovaj top?
Samo zezi majstore!Samo nemoj da te prebacvi do velikog kriza na drugoj strani--.
Hadzi mehova dzamija u novom pazaru poslusajte na youtube jednog od meni najdrazijih hodza prelijepa predavanja
Simpatican obicaj! U slast, braco Bosnjaci! Nadam se da ce biti bujruma ovih dana i tjedana! Zivjeli i svako dobro! :)
@Croatinho bujrum kad god hoces poslije iftara
otkle toliki topivi više
Da kurvata u Bosni nejma to vec svatko znaaaa sudit ce im bosnje iz Istocnog Mostara
Pozz za Rođene ✋
Prelijep bosnjacki grad
@Superioran A ha ha ha....Podigni glavu kad pijes kavu....I sve ce ti se kazat...Herceg-Bosna prelijepa...
Mostar je najveci grad Heroj. Odbranili su se iako ih je Alija Zivkovic bio prodao Tudjmanu i kamenjarskim srbima, i spremao se da ih preseli u sela oko Konjica, Jablanice, i u Srednju Bosnu.
muslimanska posla,Mile poslije bajrama raspisuj pa da se razilazimo
kaze Mile hoce, samo da sveze rep pa ce raspisat. usput, pita ima te li jos kakvih muzickih zelja dok je nagodan 🤣
Samo da podsjetim one kamenjarce sa druge strane, da su i oni slavili Bajram, dok se nisu pokatolicili. Dodjite da iftarimo skupa.
@Himzo - samo da te podsjetim da postoji vrijeme i prije nego ste se vi poturčili. Možda ti računaš da svijet postoji od Osmanlija i njihovih kujica poturica, samo malo koga možeš uvjeriti u to.