Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da ce jos koji objekat obnovit na ovoj ulici, tako da i turisti imaju siru ponudu.
haj fala bogu nek vise i taj istocni dio obnavljaju da vise ne lici ko iz horor filmova
Davno bi to bilo obnovljeno da je grad Mostar ujedinjen. Bezbroj puta je HDZ blokirao sredstva za obnovu istočnog dijela, uvijek ko fol nađu nekakav pravni razlog, te nema građevinske dozvole, te ovo te ono... A Mepas se onoliki napravi za par godina i to bez potrebnih dozvola, tek ih sad naknadno ganjaju.
Šta je to stvarao?? Pokrao bošnjačke narodne pjesme sevdalinke, pa se ispod njih potpisivao. Hej zamisli, srbin-pravoslavac ide u hamam, naziva selam, kune se dinom???
Pa kako ne kontaš, tim pjesmama je iskazivao svoje poštovanje prema bošnjačkim precima. Svi su oni bošnjaci različitih vjera.
Kod kojeg je proroka on bio?ili mu je neko citao iz dlana. Hoce oni prevariti, pogotovo, kad znaju tko si i sta zelis cuti.Ima ona: ne okreci se sine, ja bi rekla: ne uzdaj se Mile.
zgrada navodno pripada pravoslavnoj crkvi i nikada im je nisu vratili... ironicno da sud bude u zgradi o cijem bi vlasnistvu trebalo da raspravlja...
nisu samo Gusle... sve je otislo u... vraga... pa, kad je krenulo, nek' i ide...
hhh A kada se vrati bošnjačka zemlja pokradena u Foči, Trebinju, Zvorniku, Višegradu, Banja Lucu, Bijeljini, Modriči, Derventi i mnogim drugih BH gradovima, možda ćemo razmislit da vam vratimo to vaše SPC vlasništvo.