Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobrodošli u BIH gdje vam ni ulazna vrata nisu sigurna.
eh ovo samo moze kod nas............
E pasvasta kod nas! Prvi put cujem da neko krade ulazna vrata sa zgrada, pa kako to stanovnici imaju dubok san, da ne cuju ? E to mi nije jasno. Izgleda u Mostaru sto se tice javne bezbjednosti ne zna se ko sta radi, kao da nemaju policiju. Neko ce reci da i kod nas u Sarajevu nije bolje stanje, ali ko je cuo da su ukrali ulazna vrata sa zgrade???
Kad samo jedan dan procitas "Lopovi ukrali stepenice iz zgrade".
pravilno je reći da su ukrasena ULAZNA VRATA pošto su im sad ostala samo vrata za IZLAZ
...ovdje ti jedino pamet ne mogu ukrast...sve i da je ukradu, kome bi je prodali...
Pamet je ovdje najjeftinija dvanesko, tj svi sr ptave pametni
za lijeka im trebalo
Za lijekove im i treba
Ima li nesto da se ne krade ?
Izgleda da nema. Sto je najgore, brzo ih puste a oni nastave po starom, nigdje kraja.
Sve je dobro dok ne počnu krasti ulazna vrata od stanova. :)))) Tad bi se spavači probudili. Ovako, nije ih bilo briga šta se događa sa druge strane njihovog praga. I šta kažete? Od ranije poznati policiji?!
Drvena vrata bi odnijeli za potpale.
Yebo ih Jim Morisson!!!
u sarajevu sam doduše, ali ipak idem vrata da svežem, pustit će ih brzo, možda promjene područje djelovanja možda su im vrata trebala za šmrkanje....
haha samo u BIH