Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li opet po starom , od ranije poznati policije. Sve ove poznate policiji treba cipovati kao pse i pratiti svaki njihov pokret
Ovo je klasični udar na hrvatski narod???pa dokle više.Hrvati trebaju da se hitno odvoje da bi mogli na miru da trguju .proizvode i sami sabi stvaraju dohodak.
Baš dobar komentar, čemu minusi?
Hrvati treba da se vrate u Hrvatsku
Koliko osoba?
Ma gdje bi rvati to uradili...
Komesare postrojavaj jedinice ! Mlađi inspektori iz Srpske, Sarajeva, Hercegovine, Bihaća. Nikako se ne može reći da je to izoliran slučaj . Kad padnu u klopku onda mito sudiji suda Bih ili kradu dokaze ko što su Draganu Čoviću. Ovo me podsjeća više na zločinačku udrugu a ne policiju. Dok je bilo strane policije, puju,puj,puj gluho bilo ne ponovile se nismo imalo ovako KVALITETNOG domaćeg kadra. Malo te stranac pomiriše i ako vonjaš na travu ćao, bez mnogo ljudskih prava.
Komesare RAMO druže moj, postrojavaj svoje postrojbe. Nego uđel ti policija u trag ?? Mogo bi ti negdje u inozemstvu bombu kad možeš ovdje drogu !
Hapsite drogeraše, uhelačiše nam djecu!