Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
boli hrvate kurrac u zapadnom mostaru za mišljenje islamskih terorista.
Zapadnom šta?
Osnova postojanja ovog drustva je nacionalizam, od njega se zivi, njime se mase hrane, i to je cinjenica koju nikakve manje dobronamjerne grupe koje bi se borile protiv toga, ne mogu izlijeciti. Boleščurina koja nema lijeka, koja izjeda sve pa cak i one koji imaju kratkorocne benefite od toga. Skupice se mladez na stadionu kako bi velicali heliodrom, dretelj, gabelu, bijele trake, otmice, ubistva, kradje, progone, zive stitove, satiranje do dna infrastrukture na lijevoj obali. Strasno.
Ubij skutora da djikan nema tutora..
Bakire u paklu gorio inshallah..
Caps Lock, jbmu miša
Čega se pametan stidi ..
Adresa podnosionca zahtjeva govori mnogo o nivou na kojem je nažalost trenutno SPD "Podharem 2"
de ne seri
Čega se pametan stidi, budala se ponosi.
Uznicima, hahahaha, majku vam nakaradnu katoličku jezičku hrvatsku, Evo jedne: EJ TRUSINO LIJEPA LI SI, EJ UZDOLU RAVAN TI SI, GRABOVICO SRCE PONOSNOOOOOOO SMRT zločinačkoj izdrkotini hzhbUZP i svim hrvatima, hrvaticama i hrvatskoj djeci koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
"necionalne tenzije"? gdje su sad ankete i peticije, dopisi ambasadama, strankama, parlamentima, vladama........
A što sve velimim slovima i puno grešaka ? Jesu li imali ikog pismenog da ovo otkuca kako treba ? Treba dozvoliti koncert, neka sluša šta ko voli. Oni će svakako ostatak svog života provesti zaključani.
pohrvaćeni će kasnije će reć da nisu pjevali već samo zijevali. hhahahahahah
Popiskim se i na tompsona i na koncert
Ja mislim da ovo treba pustit, snimit i napravit u kombinaciji sa dokumentarnim snimcima film za Oskara, pa neka cijeli svijet zna ko je ko ovdje.
I ja isto tako mislim. Ipak stranka koja je bila u koaliciji sa strankom koja u svom uredu drži bistu Ante Pavelića proziva druge ljude da su ustaše i da se zabrane koncert. Pa ustaše su Lagunđija i Komšić a ne Hrvati
Sta su tzv. uznici????
Hvala SDP-u na normalnoj reakciji, a onaj ko je smislio ovu lakrdiju djecu svoju je?o.
Hoces im zahvaliti sto je njihov kupljeni prebjeg glasao za Ljubu Beslica uz HDZ-ovce kao vjecitog gradonacelnika cime se direktno prekrsio sporazum Tihic-Covic da sljedeci gradonacelnik bude Bosnjak?
Hoćeš li im zahvaliti što podržavaju stranku koja u svom uredu drži bistu Ante Pavelića?
cuj uznici sad sam trazio sta je to ..pa to obicni zatvorenik znaci ..boze gluposti .