Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja podrzavam naseg patriotu Sulju. On zna kako se brani domovina. Bio si sa nama kada je Bosni i Hercegovini bilo najteze! Tvoj Hans, Minhen 1992 - 1995. godine.
dabogda pomrli.
6-torka ???? Koji se k...sastaju? Bili izbori, formirani parlamenti, poslanici, ministri.. Nove plate , novi paušali.... Sve to treba rastjerati :)
Pa sto se cudimo. Samo fasistima je vazniji narod od pojedinca. Moramo se pommiriti s tim da je Bosna i Hercegovina Dejtonska fasisticka tvorevina
Šta mi to radite od države.??????? Et mene uskoro nazad, držite se dobro bagro jedna. Neka bola MIćo polako, lako ti je Zlaju navući daš mu fotelju - njegov životni san i sve pristaje, Čovi si povuko optužnicu i sada te sluša . Jedino se Suljo još malo igra, alli lego je i on. ET O mene sada ću aj.
Circus Columbia u kojem su pajde Dodo&čova prvorazredni šibicari...P.rde u vodu a klobukovi skachu...a naivna raja pada na sitne fore i nada se...
@ase, P(r)ogledaj malo gdje si, sta je s tobom? Okreni se i vidi sta sve ima ovaj tvoj \"njemacki patriota\", pogotovo otkako ga je Alija vratio sa tog njemackog patriotskog zadatka?! P(r)ogledaj malo?
Sulejman sam protiv svih jedini brine o drzavi medju ovom sestorkom. mnogima smeta, za njihove politicke dogovore i kriminalno-reketaske talove otuda i takvi prljavi napadi na covjeka koji je u ratu prosao logore treba vidjeti ko ga danas napada i sve ce se samo kas\'ti (dodik, pandurevicka i lagumdzija-sve sami \"go bh patriota\")
Budžet=Prijem u NATO=Opstanak BiH!
@Bosnjastvo ,ni ti ne vjerujes u to sto napisa.Nemojte nam vi muslimani pisat istoriju i vi krojite vasu kako vam odgovara.
lud, zbunjen, nenormalan, bezobrazan, lopov i neuk
Is this the real life- Is this just fantasy- Caught in a landslide- No escape from reality-
bosnjace ne talasaj vec dobro pogledaj kako ti se babo izjasnjavao heheheheheheheheheh.....znas ti odlicno iznutra kao i svi tvoji samo sami sebi pruzate otpor u krizi identiteta heheheheh
Tihić se sad predstavlja da je reformista i principijlan lik. Ne treba zaboraviti da je dugo radio zajedno s Dodikom i da ga je ovaj razvlačio uzduž i poprijeko. Možda je naučio iz sveg toga. Pogotovo kad ga je Dodik namagarčio i šutnuo u Brčkom. Bojim se da je ovo Tihićeva ljubomora što se Zlaya i Dodik miluju. Šta prognozirati u borbi rajedinjenih Bošnjaka, ujedinjenih Srba s jasnim liderom ma kako ga mrzio i bezličnih Hrvata.
Ja na slici vidim samo petoricu.....sve i jedan zreo za robije i vjesala !!!!! Koliko je narod u ovoj drzavi samo ja-dan ....glup i pri-mi ti-van kad je svoju sudbinu i sudbinu svoje djece prepustio u ruke ovim bezlicnim idi-oti-ma !!!!! SIKTER
Oni samo znaju konkretno opljačkati državu,ostalo je nebitno!
http://www.youtube.com/watch?v=2_LsAH7nGj8&feature=related