Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Mostaru se djeli bejha!!!
to brate mitomane, znas li da mitovi nisu stvarnost??
@lale gator Eto ti ko noj zabio gkavu u pjesak, a guzica đe ostane. Ako nevjeruješ otiđi vidi a viđećeš i zvanično Bogu fala!
Najljepsi grad u regiji
Malme nesto iznad nule suho , nase Muslimanke umotane setaju djecu, nidje bjelaca za vidjeti Osim koji turist koji ne razumje situaciju u nasem lijepom Malme
Evo vamo preko mosta isto, zubato sunce.
al si ti rasista!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Najljepsi grad u BIH ☺️
Sarajevo pun smeca i smecastih ljudi
Pozdrav za prelijepi Mostar :)
Pozdrav za lijepe Mostarke 😉 ...Cape Town 23•C uz lagani pivjetarac 🌴🌵🦁🌺🍷
@alijiniljepotani92 pomos bog iz teherana
@alijinljepotan92... hahaha ... amen 😅😅😅 ... šala mala ...bujrum ☕️🍰 Cape Point
Lijep grad Mostar zdrav, nema vehabija nema siptara. znate da siptarski politicari umiru po turskim bolnicama, rak pluca dzigerice creva istovremeno. Allahova kazna. za paljenje dzamija pocetkom 20. stoljeca po Albaniji i kosovu.
Šiptari ti mamu i seku napune....
Covjek prosipa mrznju na postu za vremensku prognozu... e pa ne mogu da vjerujem.