Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naucni dokaz da hercegovacki kamen nije za bacanje :)
Kao u Mostaru problem naći kamen !
ha ha ha ovaj Omerbašić je fakat KRALJ tip razvali masoneriju : FEJS - "Fina dječica" iz lože A. Mujkića i Z. Grebe: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.625636807491478.1073741828.100310676690763&type=1 imal đe da se upišem u te rojalisteeee :)
kao sto se vidi vlast samo radi na gusenju situacije ali ne i na zahtjevima gradjana za promjena itd... sto znaci...kad uguse sve ovo...idu po starom... niko mi ne moze reci da mi ne zivimo u istom režimu poput Slobodana Milosevica!
hahaha uklanjaju dekoraciju. Sto je sigurno sigurno je.
Kako lažu mediji za Mostar...ivještavaju o par 100-tinu protestnika,a broj je mnogo,mnogo veći...Koliko je ljudi privedeno,djecu osnovnoškolce su privodili...Gestapo je mala maca za mostarske stare provjerene UDB-aško šinterske kadrove...oni su jedne nacije...banditske...
KAKAV RADONCIC, ON JE NOVOPECENA MALA MACA, =SKIDAJ LOPOVE IZ SDA, ONI NAM UZESE 20 GODINA. UKRADOSE NAM SVE FIRME, PODJELISE CITAVU ZEMLJU SVOJIM NEHLJEBOVICIMA, NJIH SKIDAJ, GLAVNI SU FAKTOR SVIH PROBLEMA. SKIDAJ LOPOVE IZ SDP-A ONI NAM UKRADOSE I OVO MALO STO OSTADE OD LOPOVA IZ SDA.
Fahro hajd s rajom na kahvu pred predsjednistvo. nastetit ce ti vidu monitor.
On je stara hijena https://www.facebook.com/pages/Tra%C5%BEimo-ostavku-ministra-nesigurnosti-Fahrudina-Radon%C4%8Di%C4%87a/1423173851254531?notif_t=page_invite_accepted
...državu smiju spaljivati samo političari...narod nikako :)
...pa naravno...zar nisu to i javno demonstrirali...spalili su desetine i stotine miliona šuma po konjicu, jablanici itd zbog svojih interesa u izgradnji koridora...a ko fol svalili na sunce i božje pojave :-D režim bosanski ti je isti onaj režim Milosevica!
vala commy,svaka ti izjava za Oscara
PRIKAŽI ODGOVORE (1)