Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je lijepo vidjeti da se narod na nasim prostorima ujedinjuje: Sarajevo, Banja Luka, Mostar, Beograd, Zagreb i tako redom.... Ne posustajte !!!
ma kakav Mostar i protesti! Sad sam dosao sa ''protesta''! Smijesno..300 ljudi se skupilo sat vremena i pedala a baste pune, pije se fuka, cvike na glavu i sunca se! niko nista ne radi, stara da za fuka koju marku, rodbina posalje markirane robe iz trecih zemalja i kurce se!! Ovoliki svijet ja se u Mostaru rodio, sta sam ja Bogu dragom skrivio u proslom zivotu da mi je samo znat'!
Hvala, Mostar! Pokazimo da smo jedinstveni kao sto bi treba biti onaj JMBG.... Samo pazite da ne uplasite nekog od pripadnika SDSa ili SNSDa....
idemo svi .jmb je samo inicirao sve ono sto trpimo 20 godina. hocemo bolji zivot,radite svoj posao,borba protiv korupcije,nepotizma ,tecica,picica,ljubanica koje ste zaposlili,eu integracije koje ste zaustavili dok svi napraduju u regionu.hocemo sve io hocemo sad.dosta smo cekali!!!!!!
bravo Mostarci, svaka čast, svi pred parlament
Ajmo Mostar! Pokazimo tu solidarnost vec jednom, to nam je jedino oruzje protiv ovih hostaplera koje smo primorani zaokruzivati na izborima.
Svi se sad trebamo ujediniti i ove neradnike sto primaju plate od 5. 000 skloniiti sa radnim mjesta i dati ljudima koji hoce da rade
Ma podhitno sankcionisati ove koji blokiraju usvajanje Zakona. Narod im je dao hljeb u ruke, sad nek' im ga uzme. Oni ga nama uzimaju vec decenijama, a sad nasa djeca nemaju ni osnovna ljudska prava.