Ugrožena trafostanica u Čulama
86
Mostar pod dimom, vatrogasci se bore sa vatrenom stihijom
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NE MOZE KOD NAS DA SE PRIKUPI PARA ZA KANADERE, TREBE PRVO LAGUMDZIJA ,COVIC I DODIK DA OBNOVE VOZNI PARK, TO JE PRECE, DJECU IM J.E.B.E.M.!
Dimljeni Mostar.
e j**iga teško će vam naši poslati kanadere kad i kod nas žestoko gori na 3-4 mjesta...a mogla je i vaša država skrpat pare za bar 1-2 kanadera s obzirom da i kod vas požari nisu baš rijetkost...pozz iz HR
drž se KRUŠEVO kakvo je ovo naselje Varde, di je to?
čuj na terenu svi vatrogasci iz grada na NERETVI. LJ. BEŠLIĆU ĆOVIĆU LJUBIĆU ĆAVARA RELOTA DALI JE MOGUĆE. ZNAĆI KADA MOGU VATROGASCI ZAJEDNO MOGU I OSTALI GRAĐANI BEZ OBZIRA ŠTA KO RADI I KAKO SE ZOVE
Okle kanaderi kad ste vazdan radili protiv BiH.I sad oni u Neumu vicu da je sve hrvatsko a RH ode u Europu.
Ispravili ste, ma volim ja vas Klix, ali brate imate puno gresaka. Manje price, vise rada i smrt fasizmu sloboda narodu !!!
E neka je UGORZENA, neka nije UGROZENA, lakse se dise! :)
Safet Susic Pape, selektor BiH