Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dan državnosti Bosne i Hercegovine. Odaje se počast šehidima. Objasnite mi ovo. Nisam upućen.
samo muslimanska verzija istorije je ispravna verzija a mi i hrvati moramo da prihvatimo tu njihovu izmisljotinu haha
Slavis dan drzavnosti iz vremena ZAVNOBIH-a a izbacis sva imena ulica iz tog vremena i promjenis u iskljucivo muslimanska. Bosnjaci i suzivot se ni sreli na ulici nisu 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kakvo spinovanje. Cuj Mostar okicen, cuj jedinstvo se osjeca. Evo mozda ja nisam protiv toga, ali sam bar realan. Cemu ovi clanci, sta se pokusava, kad je sigurno u Zapadnom Mostaru briga za dan drz. koliko i u Johanesburgu?
bratstvo i jedinstvo u bosni...cuvajmo federaciju kao zenicu oka svog hahahahahahahah
Mlaćenje prazne slame,ako se nema boljih argumenata a očito je da nema, treba prestati mlatiti i sa 25 novembrom i antifašizmom to je već toliko otrcano da postaje žalosno.
Sretan dan drzavnosti domovini voljenoj!!!!!!
Različitosti u BiH su uvijek bile i bit će njeno najveće bogatstvo! Zivjela slobodna i nezavisna drzava Bosna i Hercegovina!
bas smo razliciti..da pukne petarda poklali bismo se hahaha
Klanjanje na dan drzavnosti BIH je isto ono sto je i Bosnjacima smetalo kad je dan RS bio propracen pravoslavnim svecem. A i ostavlja utisak da je Alijina vizija zaista i bila islamska BIH a da je danasnji suzivot samo maska jer eto Srbi i Hrvati ostadose u njoj pa se mora takva spika furati.
Nije isto dan RS i dan drzavnosti bih. Na jednom se pali svijeca, a na drugom klanja.
Nadam se da ce "drzava" potruditi da ga obilježi dostojno i da ce dati doznanja dušmanima da za njih ovdje mjesta nema
Svakako bi trebalo protjerati ove sto slave partizanske praznike jer nisu ucestvovali u njima.
Dragoj mojoj BiH! Da te volim, duša zna, draga moja BiHa, ispod behar gradova, huče Bosna i Neretva. Digni se iz pepela kao sto put do sada, sad s mirisom ljiljana, ljubavi moja! SRETAN TI DAN KRALJICE MOJA.
zažvalji je ahihhii
@KvaternikEugen1861: Una Drinu doziva, preko vječnih planina, tu su naša ognjišta, sto put krvlju plaćena! Bosna i Hercegovina naša domovina!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
odavanje pocasti poginulim muslimanima bosnjacima i arapima islamskim teroristima i onda kazu zajednicki praznik hahah srbi i hrvati da daju pocast zlocincima koji su im klali familijiu i prijatelje
mundzosi
@soja U pavu si, sami se poklali, tri puta pali na noz.
Dok oni skidaju jedne i postavljaju druge zastave, djevojka u Mostaru je digla ruku na sebe jer pet godina nakon završenog fakulteta nije mogla da nađe posao. Narod više na to ne reaguje jer vidimo do čeg su nas doveli, ali naravno opet će se naći pokoji plaćenik koji će i ove zastave skinuti i postaviti neke desete i sve tako ukrug.
jesul i u Mostaru sretni zbog dizanja akciza na gorivo?
jel to neki praznik sutra ?
samo stanovnicima iz 23% teritorije 😂😂😂
ma ni oni to ne obiljezavaju ahihihihi