Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mostar je grad kojeg iz nekog razloga zaobilaze investitori.Turizam je utanko zbog lose poreske politike ,ne mozete imati desetine turistickuh objekata koje izdaju religijske zajednice, a da se porez na najam ne uplacuje drzavi? Isto tako stotine neprijavljenih apartmana.Grad kauboja sa obadvije strane Neretve.
Obnova Ruže traje deceniju, izgradnja gradskog kolektora slično...vide investitori da je to mjesto je investicije dođu da umru
Mostar je jedini grad na svijetu gdje na 100 000 stanovnika ima 650 000 kriminalaca i lopova!
Bio gradonačelnik na mostu poslje 30 godina Zaslužio je da odmori
U redu bih bilo da tako i nastave sa kolektivnim odmorima. Zasto ikome ista uskracivati. Ali, za taj period nek uzmu 50ak ljudi sa biroa i zaposle privremeno. Ako je problem iskustvo onda naprave koliktivni iz dvije grupe tako da pola 'iskusne' grupe ostane sa pocetnicima. Fantasticno rjesenje. Zasto ikome ista ukidati kad svi mogu biti sretni? Jedan je zivot, ne mozemo jedni bez drugih. Cemu arogancija, uobrazenost, i slicno kad svi mogu dobit ono sta zele, kad smo ljudi.
pa nek malo odmore jako je sunce u mostaru :)
Ostaci socijalističko komunističkog razmišljanja,zato nema napretka .Jednostavno nisu korak sa vremenom
Ova odluka gradske uprave definitivno ne ide u pravcu jedne uljuđene sredine.Ako zele biti grad.Zao mi je gosp.Kordica ne vjerujem da je on pokretac takvih glupih i za jednu urbanu sredinu neshvatljivih odluka.
Jedini grad na svijetu, ne u BiH. Ali, što neće kad mogu šta hoće.
Jaka vijest u pm.
Naša stranka je prilikom glasanja za gradonačelnika Mostara bila suzdržana čime je direktno birala HDZ-ovog čovjeka, a zbog mržnje prema SDA. I onda takvi dođu da pričaju o korupciji, saradnji s HDZ-om, iseljavanju, lošem stanju..
Interesantno. Prvo NS nije stranka jedne nacije pa tako je glupo kriviti ih zbog opredjeljenja da ne glasaju. Drugo SDA je dala takav izborni zakon HDZ-u. Trece SDA sa HDZ-om pravi vlast na svim nivoima zadnjih 30 godina pa mi je glupo sto to uopste spominjes. Na kraju krajeva apsurd je spominjati korupciju a zanemariti zelene.
Kad se god glasalo u parlamentu u domu naroda za smjenu kadrova HDZ-A i SNSD-A članovi SDA stranke su glasali protiv smjene njihovih kadrova i tako čuvali svoje bratske stranke
Ionako ne rade nista.
Ti su dobri kakvi su ovi s Federalnog i Drzavnog nivoa
Oni ionako ništa ne rade i kad nije godišnji.
Haj, bar je kolektivno. 🤣🤣A narod rijetko kad dobije slobodnog dana 🤣
Zato te plaćajte ništa makr 2 mjeseca (građanski neposluh) Pa da vidimo onda njihovu reakciju