Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Heroj u bjelom 🇧🇦 sta je čovjek sve predevero u ratu
mi se svojim herojima ponosimo... jedan od rijetkih...u njegovoj bolnici ljudi se dijelili samo na pacijente i osoblje...
Bas zbog ovakvih dobrih ljudi, BiH treba biti drzava "Bosanaca i Hercegovaca" kakva je i vijekovima bila. Definitivno ne trenutno stanje na entitetskom i nacionalmom osnovu. Pokoj ti dusi veliki covjece.
@BiH sport Bila je Jugoslavija drzava svih Jugoslovena . Ali nesto biste bili za zajednistvo
Dobar čovjek u vremenu zla! Svi smo u ratu pokazali prava lica. Ko je bio čovjek bio je. Ko je bio zlotvor to je i pokazao u ratu. Neka nam svima to bude jedino mjerilo kad se zapitamo o ljudima oko sebe!
@politika.je Bravo!
ko je god branio Bosnu u uniformi Armije BiH je moj heroj . Hvala ti dobri covjece sto si stao na stranu dobra . Mostar i Hercegovina ce pamtiti sve . Laka ti zemlja bosanska .