Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi ko Meksiko samo grobnice,droga, ubistva..
@norid3 Zaboravio si europejce.
Komunjare imateli stida...? Hajde sto ste rusili vjerske objekte i medrese, ni mrtvi od vas nisu bili mirni.....
Ako su rušili vjerske objekte i medrese kako to da su za vrijeme mrskog vam komunizma preživjele sve džamije u BiH i kako to da su pravljene nove? Kakve su onda četnici džamije rušili ako su komunisti srušili sve?? Ko je klanjao dženaze musliminima tokom tog mrskog vam sistema?? Pleme ti maloumno!!!
@Harry Callahan Pa to su ti ovi što misle da je "merhaba" religijski pozdrav. Nemaju oni tu sposobnost da razmišljaju nego samo ponavljaju što su čuli od nekoga tamo. Teško napregnuti moždane vijuge jer ih nemaju. To ti je rezultat sistematskog uništavanja i zaglupljivanja jedne grupe naroda od njihove vladajuće elite.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Tu je nekad Harem bio.
Mozda su Iliri u pitanju velika Albanija se siri😂
Jasno se vide nasloni u mezarju! Drugi se kopaju u sanducima a muslimani u tabutima! Osim toga, da je kojim slucajem nadjen kriz ili krst na sanduku prilikom otkopavanja, do vatikana bi Puljic, Peric... stigli! Svoj odnos prema mrtvima muslimani moraju mjenjati, ili cemo opet po masovnim grobnicama zavrsavati!
Koliko ste poceli kopati po tom Mostaru, mogli bi i zlato naci..
Nema se respekta ni za žive ni za mrtve.
Ja mislim da su to kosti dinosourus rex-a.
obzirom da su ostaci stariji od 20 godina ovo mogu biti jedino i samo srbi, najverovatnije iz drugog svetskog rata
Ovo je blizu moje kuce i znam da su stari ljudi pricali da je tu bio harem.
zato si ti ograiso 😱☠😱
@GirlfromIpanema Nesto jeste. ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Lijeva obala i sami centar grada gdje je bio HIT, sada gimnazija, dom zdravlja, pa dole semovac itd. sve haremi bili.
Ovo su žrtve agresije RH na Bosnu i Hercegovinu.