Hladni val odnosi žrtve
0
Mostar: Dvije žene pronađene mrtve
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zivot je prirodna smrt
Novinari, znamo da ste glupi ali ovoliko nismo znali. Kakva tobozja Prirodna Smrt???? Pitajte bilo kojeg doktora sta je to \"Prirodna Smrt\"? Mozda vas je stid, jer bi se naprovaljivali da valja ako biste to pitali nekog doktora!!! TJ. NE MOZE SE UMRIJETI OD PRIRODNE SMRTI, vec OD NEKOG UZROKA! STOKO!
Za ovo su vlasti odgovorne i potrebno je podici tuzbe protiv istih hostoplera jer za svoj NErad primaju novac.Znaci legalizirana pljacka novca.Neka nesposobni odstupe sa svojih pozicija ukoliko su udomljeni za funkcije kojima ne prilice.