Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ozbiljno ostecen????? Ma daaaaj ba sta vam je. To je nista. Malo selotepa, koja vezica plasticna, kanta dvije gipsa i gletofix-a i ima da bude ko' nov. I vjerovatno ce rekonstrukcija biti upravo tog tipa. Sto je najgore ovakav je ima 4-5 godina i niko qurtzem ne mice. Od fisa do bitumenke do sada su toliko zakrpi asfalta stavili da su mogli velik dio auto puta asfaltirati. Pravo je cudo kako ga miljacka ne odnese kad nadodje.
@Zdruzdjo_the_Best Hvala SDA!!!
razlozi. pa preko ovog mosta prođu svi šleperi koji idu na carinu, a most je napravljen još tamo neke davne 70 prošlog vijeka. treba li vam još neki razlog
Zar je ovo moguce,i saobracaj se odvija normalno kao da je sve u redu.U normalnoj drzavi ovaj most bi momentalno bio zatvoren za saobracaj a neki bi ministar iasao na resetanje zbog ovoga.
svi nam se smeju........ :(
Milijarde tona je prešlo preko ovog mostića, svakodnevno ga gaze šleperi sa prikolicama, po 100 tona teški...
Sve pod kontrolom i po planu 😂
Srbi i Dodik krivi!!!
Evo Zolj pravi idejno rjesenje pa Al -Sidija ce zvat da malo pare pere
Samo da kazem,da li je ovo moguce i da nema ostavki zbog ovoga.
Da se ja pitam ja bih proterao autobus ovuda :)
Gdje je most bio između '92. i '95.?
Popravice se kad se desi neka katastrofa.
ovako je zadnjih 10 godina i sad se sjetili da slikate
joj gdje mi zivimo majko mila samo da mi je otici
E jbg klix, taman su kontali može on još 10 godina i sada nakon ove objave moraju nešto uradit