Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Počinju radove u oktrobru??? Betonske??? ima li iko ovde pametan ili makar normalan???
a kad če biti izgrađena zaobilaznica na zapadnom prilazu sarajeva ???? j,e,b,e,š most i onako ih u sarajevu ima dvaki metar haman!, na kraju je najbolje da se betonira i pokrije komplet miljacka na toku kroz sarajevo!!!
Čemu vakat tome i vrijeme
@svasta 21.10.2011. u 14:30 kako cemo prelaziti preko ovog mosta? :s a boze tebe, pa dobices upustvo za upotrebu
kako cemo prelaziti preko ovog mosta? :s
To ŽGP najbolji ste :) samo se čuwajte da ne upadnete u miljacku sam naprijed..:)
kad se napravi ovo ruglo bice naslov \"za izgradnju mosta utrošeno 5 milona maraka\" ... onda za par mjeseci ce vam biti naslov \" za sanaciju mosta utrošeno 2 miliona maraka \" bla bla bla i tako u nedogled koji ce K most ... ima precih stvari za napraviti
upravo sam to hto da kazem: horizont iznad kolovoza nije smio biti nikako ometan.rjesenje nije po meni prihvatljivo.idealano bi bio jedan jednostavan most sa prozracnim npr. od stakla ogradama kao Memorijalni most u Rijeci,2003.Jednostavan, neprimjetan,skladan , nicemu ne smeta a ispunjava funkciju.
Stanite ispred parkuše i pogledajte preko Radićeve prema ALU!! Idealno da se postavi most koji samo dodatno otvara pogled na onaj ulaz ALU. Međutim oni postave nekakav mosta sa nekom preprekom na sredini...nidje veze. Nase arhitekte.... Pogledajte jos koji put jer necete moci vise direktno to gledati!!!
Čuj firma iz Zenice nam pravi most...ma fuj
BOLJE DA STE PO GRADU SREDILI OTPADNE VODE I KANALIZACIJU,PA KAD IDES PO GRADU NEMA SANSE DA TE VOZILA NE ZAPRSKAJU KANALIZACIJOM,A NEMAS KAO PROLAZNIK GDJE POBJECI JER SU TROTOARI PUNI AUTA,A ZIMI LOMIMO RUKE I NIOGE PO TIM IZLJEVIMA KANALIZACIJE.ZAR NIJE TREBALO ULOZITI VISE NOVCA U PJESACKE STAZE I NA BEZBJEDNOST U SAOBRACAJU GDJE NAM SVAKI DAN NAROD GINE U OVOM GRADU.KAKO TI LJUDI RAZMISLJAJU.DA LI ONI NEKADA PROSETAJU SVIM DJELOVIMA GRADA,PA KAD GA IZGRADE ZA PAR GODINA CE BITI POPRAVKI KAO PO PRINCIPOVOM,PONOVO GA TREBA POPRAVLJATI,A PRIJE PAR GODINA RADJEN.
\"..ce biti...\"? Ima nesto sto se zove\"ako Bog da\". Inace mozemo samo mahat ushima....
NIJE PROBLEM U GRADNJI MOSTOVA, VEC U RIJECI..MILJACKU TREBA PODHITNO ISUSHITI KOJI CE NAM K.U.R.A.C
CUj poceli radovi hahahah...lopatama grade most...MAJMUNI JEDNI PRIMITIVNI
6 mjeseci za jedan mali most? Pa .eb.m vam ...., 1946 se 92 kilometra pruge od Brckog do Banovica sa 22 mosta napravilo za 6 mjeseci.
Ovo moze samo u Bosni... Mislim da je i najvecem idiotu jasno da se ovako dizajniran most ne uklapa u ambijent.... Ok bi bilo da se gradi negdje na Dobrinji ili Otoci ali ovdje ccc tobe jarabi
Stranci će fotografisati ovaj most da kasnije pokazuju originalnu bosansku glupost. Svaki most na svijetu se pravi za nesmetan i brz prolaz, samo u bosni na sred mosta stavimo prepreku koju moramo obilaziti. Valjda će doći pameti pa ga odmah prepraviti da kasnije ne plaćamo i za to.