Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakve veze ima koliko je para koštao most i ko ga je napravio. Zbog ovog načelnika Kalesija je i dalje u kamenom dobu i tako će bit dok je on glavni.Bez njeg se ne može wc napravit da on ne dođe na otvaranje il neko iz SDA. Ko da je narodu bitno ko je napravio most, bitno je da im djeca ne pješače svaki dan u školu
Istina sve, al' je istina i da ovaj po svemu sudeći pere novac na tom mostu :D
Bravo za narod opstine Kalesija koji je sam sebi izabro Rasima Omerovica ( gle cuda : SDA). yebo vam svima Rasim mater koji ste glasali za njeg, eto vam ga nek vas jos malo yebe kad ste nepismeni,nezainteresovani za svoju buducnost. Neko dodje pokloni svoje vrijeme i novac...pa niste to zasluzili.To Rasime ! Ne daj dozvole,nisi lud ! Kazni hajvane,neka vide da demokratija zahtijeva interakciju naroda kad se donosi odluka ko ce im biti vlast,ne samo puko glasanje. Rasim for President,SDA forever, people are stupid,so wtf !!!
neozbiljni ste kad mislite da most može da pravi bilo ko i da ga pušta u upotrebu bez predhodnog testiranja sa probnim opterećenjem kao i provjerom dokumentacije...Ne može privatnik garantovati za ovaj most već neka od nadležnih institutcija koja treba da provjeri dokumentaciju, optereti most probnim opterećenjem i da ga pusti u upotrebu. Most se optereti zato da bi se dokazalo na praktičan način da može da nosi projektovanu težinu. Ako bi se most srušio i neko sada poginuo....privatnik dobronamjernik bi bio kriv ! Put u pakao je popločan dobrim namjerama ! A sigurno je da si mu skinuo dio kolača jer inače je poznato koliko se mara love i na koje načine diljem BiH
U Kalesiji se ne može ni čokolada bez načelnika otvorit...
MALOUMNICI
naša posla, samo iskomplikuj narodu život
A ja ruzna cik cak mosta, bez ukusa.
IMT ........ima li mene tu ....
GOVNA JEDNA BOŠNJAČKA HEBO VAS ADIL BEG ZULFIKARPAŠIĆ TVORAC IZMIŠLJENE NACIJE.
Zao nam je, test iz istorije niste prosli. Ocjena 1!
@valterTNT.UNAZAD 20 GODINA BILI STE MUSLIMANI BOSANCI I HERCEGOVCI A SADA STE ODJEDNOM BOŠNJACI MUSLIMANI.KAKO VJETAR PUŠE MJENJAJU SE DRESOVI.VAŠA DIJELA GOVORE KAKAV STE NAROD NIJE NI ČUDO ŠTO VAS TAKOZVANI SRBI I HRVATI NE VOLE.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
APSURDISTAN WELCOME !!!
ovo je nevjerovatno
NA BALKAN TREBA DA UDARI KAMEN IZ KOSMOSA
inat most hhh
ne znam koja budala lajka ove moje komentare
Jel ovo opet balvan revolucija ☺
ukinute nacelnika, pa ljudi zar je to moguce???