Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bočnjaci za razliku od vas Srba nisu genocidan narod to je velika razlika
pa bolan Bosnje su jedini narod na svijetu koje ne voli vise od pola vlastite drzave... 92. ste zaratili sa Srbima 93. sa Hrvatima 94. izmedju sebe 95. potpisi Alija nek je ko avlija...
Genocid Bosnjaka koji su pocinili srbi barbari je djelo prvo fasisticke i nacisticke srbije u kojem su ucstvovali MZ-a na celu sa UN-a. Za zahvalnost srbima vi ste poturili Daytonski Sporazum kojem ste castili srbe genocidase.Nek vas je sram svija cjelokupno, jer nastavljate podrzavati srbe agresore i teroriste , koji terorisu drzavu , Bosnjake zrtve srpske barbarije srpskog vampirizma terore. Vi svi podrzavate gencidnu tvorevinu, najveceg fasistu - politicara- mafijasa i kriminalca u Evropi milorada dodika. Jedno javno pricate a drugo radite ! Da imate i malo casti, istine i pravde zauvijek bi zabranili bilo kakvo obiljezje srpkih simbola i crkvi blizu Srebrenice i Potocara. Da imate ETIKE I MORALA u Srebrenici nikad nebi bio Predsjedik Opstine srbin, VRATA AUSWITZA cuvaju li HI.TLEROVI NACISTICKI SIMBOLI I CRKVA NJEMACKIH GENOCIDASA ? Izgubili ste svi cjelokupno kredibilitet. Spomenik genocida Bosnjaka u Visegradu smeta srbima a vi sutite ?!
Vole ih ovi iz RS-a.Crno Gorci su isti o i Srbi činili zločine ko i oni,a fino se izvukli ko da ništa nije bilo
Crnogorci skandirali: U.bij, za.kolji, da Srbin ne postoji ....................... Pa dal ima iko da vas voli na Balkanu ? NEMA !!!!!