Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Politika je to sto je u startu i doslo glave te ljude.Politika,pa vjera.Da nije politike i vjere ne bi ni imali ovolike nevine zrtve,ne samo u Srebrenici,svuda.
"Na obilježavanju 11.07" Znači boli ga patka za 12.07 ili prije 11.07. Eto Turci sada nastavite kmečati 😁😁😂😂😂
tacno tako, nema mjesta politici.......zato predlazem da se ti i takvi kao ti i nasi politicari drze podalje............
Mislim da će se Srbima noge oduzet od ovako oštre reakcije! Gnjido!
zao mi je svih ubijenih al Alija ih je prodao ..i pun mi je ....Srebrenice ...vašar postao
@abb Kud te nije mati kurva abortirala, debilcino
Srbi odabrali ovaj nacin da pokazu ''Srebrenicu'',a Bosnjaci marsirajuci,pa ne vidim sto je sada problem,sto je ovaj nacin politizacija,a onaj ne!?
srbi su izabrali bolest,jer ubiti 8000 ljudi pa njihove kosti bagerima trpati po raznim masovim grobnicama,gdje su kosti jednog covjeka nalazene u po tri masovne grobnice,a sve to negirati se zove psihopatolpgija,srbi nemaju dovoljno razvijen um da shvate kako ubijanje nije normalno,ovo je najblaze receno,ubica koji slavi i nije svijestan svojih postupaka je psihopata
@vjecnokonačište ,''gde su kosti jednog coveka nalazene u po tri masovne grobnice'' izvali glupost kojoj bi i retardirani zavideo. Kazes,srbi rasporedjivali kosti po sistemu kuk tamo,ruka tamo,glava tamo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nista iz naslova nisam procitao u textu
Krmci ostaju 🐖🐖🐖