Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mislim da sadasnja vlast radi prave stvari,tako da nece biti problema da idemo ka EU..podrzavam dogovore sestorek..podrzavam sporazum SDP - SNSD jer su to svakako veliki koraci ka EU
Potpuno se slazem da se treba posvetiti paznja ispunjenju programa umjesto kritiziranja ,ali uz sadasnju vlast moguce je uraditi pozitivne stvari,moguce je ispuniti program...vjerujem u trenutni napredak...
halo poturice, fino vam covjek kaze da trebate vise raditi, a ne samo kritizirati OHR.
Umjesto kritiziranja nas i kaobajagi čuđenja zašto to mi ne riješimo sve na izborima u luđačkoj košulji koju ste nam vi skrojili, vi se morate vratiti u p.m. tj. u svoje zemlje iz kojih ste nam se dotaljigali. dakle: MARŠ U P.IČ.KU. MAT.ERINU SVI!
Sve je tacno u bobu. Nazalost dusmani rade sve da BiH prikazu kao propalu drzavu, ali bilo je BiH i bit ce i poslije njih ako bog da. Nadam se da ce svi neprijatelji i prptivnici BiH crknut od muke i to na tenane.
sta se munovima pravdaju nek se pred BBI-em pojave i ljudima kazu sta rade za napredak i kako
Ameri u septicku jamu iz koje ste dosli... Mars iz Europe...
Znači svi koji nisu muslimani, pravoslavci i katolici idu u ostale. Jb ti ovu državu.
Bitno je biti Bosanac
Iskreno me cudi da su dali Austrijancima da nas pasu preko banaka da nam nisu uvalili svoje.Kad ono raskopa Petric Hercegovacku banku (smijesno zar ne) a sad ovaj Inzko cuva Hypo.Kao da smo mi svi ovce.....Ajte kuci..
Ovaj tip je blagoslovio klasicni drzavni udar a sad pametuje
BBI 2013
Znači da OHR nikad neće biti zatvoren, jer BiH nema ama baš nikakve šanse da nekad samostalno funkcionira. Zna to i MajMoon, alu se, kao i obično, pravi lood, kao i njegov majmoončić Valentin.
Nadzivice tebe i tvoju cukuncukun unucad BiH,hiljadugodisnja drzava kako je ispratila i osmanlije,austrougare,kraljevinu jugoslaviju,sfrj. Rahat patnja tebi i slicnim:-)
Dan kada ce se ova Frankenstajn drzava BEEE i HAHAHAHA raspuknuti kao balon je sve blizi! Ovaj monstrum od drzave je bio mrtav vec \'95 kada ga je amerika stavila na aparate! A onda ce se muslimani morati okrenuti sebi i sopstvenom radu, a ne kritizirati Hrvate i Srbe za sve njihove nedace.
nacionalnost srbin vjera pravoslavac jezik srpski