Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ambasador MajMoon je ovo i napravio. Već godinu dana ema Ministarstva sigurnosti jer je MajMoon sa svojim majmoončićem Inzkom u vladu instalirao reketaše, pljačkaše, atentatore i sljedbenike fašista koji sprečavaju formiranje Vijeća ministara pa tako i Ministarstva sigurnosti.
kralju Tvrtko mi ti se kunemo da sa tvoga puta ne skrenemo! Svaki sandzaklija koji zeli BiH drzavljanstvo da zadrzi i ciji roditelji nisu rodjeni u BiH bi trebao da poljubi kosti kralja Stijapana Tomasa u nacionalnom muzeju u Sarajevu da bi dobio drzavljanstvo. A brade bi se trebale zabraniti u Sarajevu i BiH.
Podrska i Pozdrav Njegovoj Ekselenciji Ambasadoru Patricku Moon-u, USA i Bosni i Hercegovini...!!! Ovaj napad na Ambasadu USA je napad takodje na drzavu, institucije i gradjane Bosne i Hercegovine...!!! LOVE, LOVE, LOVE USA...!!!
Pa zar se niko ne zaupita ZASTO SU VEHABIJE U GORNJOJ MAOCI U SRED GENOCIDNE TVOREVINE I KO IH PODRZAVA, STITI I FINANSIRA......? Odgovor je Srbija finansira vehabijske pokrete sa genocidnom tvorevinom.! Sve je ovo iscenirano i organizaovano u Srbiji i Beogradu.!
Tim cudnije je da ga nisu ukokali kad se ima na umu da je tesko ranio jednog policajca, i da ne moze dobiti vise od 20 godina zatvora, a vjerovatno ni toliko, cak i ako drot umre.
Ne psotoje rijeci kojim bi se velicina tvoje gluposti mogla vjerodostojno opisati. Na zal i stetu je citavom covjecanstvu sto te ima.
Bosna je dio Evrope samo i jedino po geografiji, moj mamlaze. Dok je toliko takvih kao ti, nece biti ni po cemu drugom.
Ne podrzavate vi gradjane i drzavu BiH vi ste ovdje da ocuvate genocidnu tvorevinu tzv:\"rs\", koju su srbi na genocidu stvorili a vi priznali i podrzali, i vi ste tu i ohr, mz i ostale vase organizacije samo da stitite genocidnu tvorevinu, znate i sami da odete da bi ovi iz genocidne tvorevine morali drugacije da se ponasaju, ili da se integrisu u demokratsko bosansko drustvo ili da kupe prnje i pravac agresorska srbija, a sve dok ste vi tu oni ce da sputavaju drzavu bih i njene gradjane u razvoju pogotovo ekonomskom,
Drzava se ne brani komentarima nego upornoscu,radom,promovisanjem i lobiranjem.Da je onih 500 komentatora sa ranijeg clanka odlucilo da promjeni nesto u svojoj zemlji puno bi nam bolje bilo.Ucite,radite,dajte sve od sebe za bolje sutra.Od ispraznog laprdanja nema nista.
svi sr.bi su tero.risti
Pitam se samo sta SRBIJANSKI drzavljanin radi pred americkom ambasadom u Sarajevu jel to u Srbiji nema americke ambasade...
Long live America and Bosnia !! A poruka za moje Bosance : Komentarisite malo na youtube i engleskim portalima, Srbi su poceli propagandu siriti kako smo svi teroristi a nazalost neki im i vjeruju !!
idite u sanđžak odhebite od sarajeva uništili ste nam dušu grada
ovakvim nacinom se ne moze nista postici....isto kosto su cet.nici mislili da ce klan.jem i geno.cidom postici veliku sr.biju....nisu uspjeli.....i ne samo sto nisu uspjeli nego su i izbubili svaki moguci r.at... zato hvala svim bosanskim sehi.dima na odbrani nase jedne i jedine Bo.sne.....
nemoj molim te da me smrd.lji.vi ameri podrzavaju , tako su nas podrzavali i pocetkom rata kad su nas ostavili goloruke da nas pokolju ovdje pa onda i 94 - 95 kad smo trebali osloboditi cijelu Bosnu, spasili Rep. smrdsku i ostavili je da moze sad jedan dodik med.vjed ljakse iz laktasa da prosipa svoje nebuloze....... nab.ijem amer.iku i amer.ikance .!. i zelim im brzo propadanje drzave
mislim da su veha.bije produkt austrije....
I love USA....