Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Vam Vasa Ekselencijo americki ambasadore Gospodine Moon-e ! Sto se tice entitetskih odnosa cijela je drzava u fasistickoj i rasistickoj diktaturi MANJEG entiteta koji je nastao na genocidu i etnickim ciscenjem Bosnjaka , manji entitet blokira svaku funkciju koja ide u korist drzave RBIH-e njenih institucija i negira drzavu, pljuje po Bosnjacima, negiraju genocid koji su pocinili u Srebrenici ti genocidasi - barbari koji sebe nazivaju srbima ! Entitatsko glasanje je jedna od NAJGORIJIH DEMOKRATSKIH blokada funkcionisanja drzave , ko i dva entiteta, tri predsjedinka - pingvina i kojekakvih balvana koji upravljaju u dva entiteta sa mafijasima na vlasti ko sto je milorad dodik ! Kako ce biti normalnih odnosa kad manji entitet redovno nastavlja agresiju nad drzavom RBIH-m , njenim institucijama i Bosnjacima ?! Vratimo Suverenoj Drzavi RBIH-i njen Ustav Re-publike BiH-e 1992 , dajte nam jednog Predsjednika ko sto vi imate u USA , dajte nam DEMOKRACIJU !
čuj posao najveća potreba... blago njemu propametnio se između dvije čašice...hik pa da dopuste zapošljavanje ne bi više ništa kontrolisali otelo bi im se iz ruku
Koda mu je Radoncic nesto u familiji ista retorika napravi nekoliko fabrika djela
Postivanje americkom ambasadoru Moon-u, jedan od rijetkih iskrenih prijatelja RBIH-e ! U RBIH-i, politicari ne SAMO sto ignorisu drzavu, gradjane vec pljuju po njoj i njenim institucijama i pljackaju je GODINAMA sto je fasista , rasista i genocidas mafijas milorad dodik ! A Re-publici Bosni i Hercegovini treba demokracija, jedan Predsjednik, jedne drzavne institucije , budzet i jednostavno demokracija ! Vratimo Ustav Re-publike Bosne i Hercegovine a sve mafijase, foteljase lopove na vlasti iza resetaka !
Zato sto je familija politicara zaposlena.Ko god se uhvati fotelje prvo familiju zaposli.
Mora da je neki srbin, jer sve sto je teroristicko i genocidno to je srpska zvjer ! u drugom svjetskom ratu samo su hriscani na Balkanu ub.ijali Jevreje ko i u Evropi. Na Balkanu su to bili genocidna srbija i hrvatska, sto to i dalje jesu, hriscanska rasisticka banda izmisljenih nacija !
dodijeli im svima americko drzavljanstvo i problem nezaposlenosti ce biti gotovo trenutno rijesen ! ako ti je stvarno stalo da pomognes ...