Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bradati MajMoon, r a z j e b e sve, sa islamofašistom Zlajogluom i svojim majmoončićem Valentinom ubaci u vladu pljačkaše i atentatore Lojanoviće i njihovu braću po poturanju iz HSP (Hrvatska stranka poturica) pa onda ko fole lideri trebaju naći put.
e moj Mjeseče! kad će tebe sunce ogrijati, i pamet ti prosvijetliti...
ma *ebo EU,nama je dobro i ovako :)
E moj Moon kakav put ka EU sa ovim strankama,mozda put ka novom ratu jer su te stranke ponovo na vlasti. Zalosno al i nije tako i treba NARODU glasali su to zele pa neka nekukaju da nema posla,penzije male,zdravstvo 0, fabrika nema,neka za posao pripreme 10.000 - 15.000 KM da bi bili na budzetu,e tako treba ovom narodu kazna sto veca dok se oni smijese,trljaju ruke i slave jer njima nista nece faliti!
...budalaste li izjave...
fakat sad sabrah rezultate - sda dobila 4% glasova naroda i smatra se \"pobjednicom\"???? hahahahaha ma PONIŠTAVANJE ba komforno