Ambasador SAD-a u našoj zemlji
0
Moon: Niko ne može biti zadovoljan napretkom u BiH
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Moon: Niko ne može biti zadovoljan napretkom u BiH\" Ovaj u oci laze, on i INCKO su prezadovoljni u suprotnom nebi bilo ptrebe da oni trose nase pare i njihovo vrijeme na odrzavanju NEODRZIVE SITUACIJE.
Naravno da ne može, a sve je krenulo nizbrdo kad je bradati MajMoon sa slike, zajedno sa svojim majmoončićem Inzkom i islamofašistom Zlajogluom izbacio iz vlasti čitav jedan narod, a u nju doveo pljačkaše i atentatore Lojanoviće te pristaše Ante Pavelića iz HSP (Hrvatska stranka poturica). Ko to ne vidi, kod očiju je slijep.
ako pristanemo na onu kartu podjele federacije za koju je covic danas dobio podrsku od muna onda mi zaista nismo normalni
Probudite se ljudi,vrijeme je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Shvatate li vi da nas svi u svjetu gledaju kao ovce,stoku,zivotinju,, Ne bi trebali bas da se ponosimo time.. Zatvoreni smo kao ovce u toru,nije mi jasno kako mozete braniti ideologiju stranaka koje su vas dovele na ivicu zivota.90% vas istih nemate za brasna i ulja u kuci hodate pokvarenih istrulih zuba ko olos najveci..i uprkos svemu vi jos glasate za iste stranke SDA,SDP,HDZ,SNSD,SDS,...uskoro ce biti i stranka LSD..koji ste vi mor..oni.Halo seljakusi probudite se
svaka cast,vrlo jasno i konstruktivno.amerika igra pozitivnu ulogu na balkanu!
bas vam je trebalo vremena da skuzite :-)))
osim camila durakovica njemu je u bih bolje nego sto bi munu bilo u americi
xyz u pravu si puna nam je vise kapa ovih amera...samo zaguzvaju i ispare se,a svoj dejtonski sporazum neka ga gone u p.m godinama nista dobro nedonosi!!
vojnici pomazu u nepogodama joj sto ne mogu kora na rende
je proizvod vudu magije on je zombi preko koga ce se duhovi crnih predaka osvetit za svu patnju koja im je nanesena a indiosi samo cekaju da poskidaju skalpove bljedolikim viva mexico viva venecuela viva cila latinska amerika
Jel to propao projekt\"Komsic\" s ciljem nestanka hrvata?
Pun mi je Q... više ovi stranaca, samo nešto pametuju, a prave pomoći nigdje. Možde je stvarno i vrijeme za njihov odlazak iz BiH.