Građani ne smiju šutjeti
5
Moon: Korupcija je najveći problem BiH
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ce biti potjernica i hapsenje najveceg kriminalca , mafijasa politicara u Evropi milorada dodika ? Ovi iz SIPA samo idu u lov na Bosnjake i Muslimane ! A glavni mafijasi narkomani ko sto su milorad dodik i dragan covic, niko njih niti hapsi niti tuzi mada imate svi dobre dokaze protiv njih dvojice ! A s druge strane se zna da se ne hapse zato sto je GLAVNI direktor SIPA -e srbin !
SDA I SDS SU GLAVNI PROBLEM BIH JEDNI SU B.ALIJE I PRODANE DUŠE, A DRUGI SU FAŠISTI
nego draga medjunarodna zajednico, prestanite naprdjivati otvorite nova radna mjesta za nase ljude, zabranite spoj religije i drzave i eto nam napretka i prosperiteta
Ako ce Moon smjenjivati politicare onda treba ukinuti glasanje naroda.Svake cetiri godine se potrose milioni na izborne kampanje a onda posto izaberete pogresne vi bi da ih Evropa mjenja...nidje veze...jer to nije domokratija.Svi ste protiv korupcije...jezikom..cim zagusti udarate se u g.u.z.i.c.u da nosite koverte za posao,mjesto u bolnici,da zavrsite fakultet.Kad krenete od sebe i clanova svoje porodice i stanje u drustvu ce biti bolje.Kriviti Moona,EU,ovog ili onog nema nokakvog smisla jer sami ste sebi napravili ovako stanje.
Opet cemo pola srbije osvojiti, a mozda i cijelu!
Beograd cemo ponova bombardovati, zivi bili pa vidjeli!
Vjecni prijatelj Bosne! USA! Hvala vam za sve..... dok su Spanci i ostali potkupljeni Titovim zlatom da ne reaguju na genocid, Ameri su skocili i poslali srbe u 100 pm :)
Jedi vnago Moon
pa do kada vi nas imate učiti pameti, nosite vašu demokratiju, ustvari imperijalizam odakle ste ga donijeli!
moj moon, kol\'ko mi problema imamo...
Ljudi šta je korupcija, jel to nešto ko erupcija?
j.e.b.o. EU i NATO !!!
nije korupcija nego SIPA, OSA i SUD koji ne radi ama baš ništa da zaustavi korupciju
mi volimo korupciju mister moon, a vi solite pamet nekom drugom
Ku-rcu više pričate. Dajte uradite nešto po tom pitanju, dosta je šuplje 20 godina, i ti i Incko (i vaši prethodnici je-bi-vjetri)