Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@realista ko o cemu ravaku o postenju :P ... a vi bi malo bili fer i tolerantni, a malo bi proterivali... Da su vam Rusi bili 500 godina u kuci... vi bi prestali postojati. A turci vas sacuvali... dopustili vam da ostanete Srbi... i opet ste nezahvalni. Ah da ... Obrenovic je turski vazal ;) :P
ti nisi nikakav realista ti si obicni nacionalista,sovinista ,covijeko mrzac. svo zlo se skupilo u tebi ;sijes ga okolo i sve svoje frustracije.iskompleksiran si necim opasno.iskreno se nadam se da nemas dijecu .lako bi se mogla pretvoriti u monstruma kakav si ti.bljak
ostajte ovde, sunce tudjeg neba, nece vas grijat...
Svinja!
Na traktore i pravac Smrdija
ha ha sanjaj srbine sanjaj samo to možeš he he he he
Mozete vi pisati na ovom portalu sta vam je volja i sta vam padne na pamet, prepisivati istoriju,citirati Bibliju ili Quran,govoriti o genocidu,agresiji, Turskom varvarstvu,komunizmu itd,ali samo je jedno bitno za buducnost Naroda koji zivi u BiH ,a to je: -BiH ce se raspasti i mora se raspasti,jer tu drzavu u zajednici sa Bos. muslimanima ne zele niti hoce ni pod bilo kojim uslovima njena dva autohtona naroda-SRBI iHRVATI,a ovi sto sebe nazivaju kobajagi \'\'bosnjacima\'\' treba da budu sretni sto su uopste tu ,sto ih nisu Srbi i Hrvati otpremili zajedno sa Turcima kao sto je Obrenovic uradio.
PITANJE: Kako spavaju muslimani u Srebrenici ? ODGOVOR: K\'o zaklani !!!
ti nisi trk,ti si drk !!! TRECI ENTITEt CE BITI A MAKAR BILOKRVI DOKOLJENA A U STA TI VJERUJES ZABOLI ME NJEZNIK!!!
Ma nemam namjeru da trazim \"dlaku u jajetu\", samo hocu da kazem da je ovde nemoguca sekularna drzava, bas iz tog razloga sto su 3 religije i svaka ima pristup politici, bez obzira koliko mi to negirali. A to sto kazes da placas crkveni porez. Ja neznam po kom osnovu?? Moji su bili u svabiji i mozes da placas taj porez da ti bude \"bolje\" ili ne. Ali da je obavezan ne,osim domacih. Mnogi su se auslenderi izjasnjavali kao pripadnici katolicke crkve radi boljeg statusa a da su oni obavezivali pripadnika druge vjere, to mi nije poznato, osim ako nisi katolik(mada sumnjam) :))))
To je velika tema a ti trazi dlaku u jajetu.
I CDU i CSU obe stranke imaju pridjev krscanske?
Kad bi tako bilo,pa sto u Njemackoj ja placam Kirchen Steuer, i sto imamo krscanske praznike, uskrs, bozic itd. A opet tvrde da je sekularna drzava?
Jel ti uopste znas sta znaci sekularna drzava? Jel ti znas da tim ne osporavas ljudima pravo na vjeru, nego vjera nema uticaja u vlasti. I to je to.
Ja cu i biti ono sto jesam ali pojam sekularne drzave kod nas je nemoguc. A to sto kazes, dali ti vjerujes 51% ili 80%, to nista ne mijenja. Ti, znaci, vjerujes da Bog postoji i tu nema procenata. Sto ja, normalno, ne osporavam