Komentari (254)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo jedan od rijetkih koji govori ono što misli
Mrze Islam i muslimane zbog turaka tj.svojih predaka. Sanu ih dovela u zabludu da mrze svoje pretke...
98% ih isto misli....to su dokazane ubice civila...
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Bolesnik do bolesnika. Ohrabreni šutnjom svijeta na genocidom u Gazi. Ovo je bilo i za očekivati.
Znaci vidim da medju Bosnjacima jos uvjek ima sokiranih i iznenadjenih ili? Pa ljudi dokle? Zar vam ni nakon 150 godina klanja jos nije jasno s kim imamo posla?
Pa ti koji šute o gazi kolo vode u BiH AMERIKA
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
MRŠ,Pljuc,bljak
auuu sto boli jasenovac i siroki, u teritoriji bosne je pobijeno 100 000 servskih pogani za vrijeme 2. svjetskog rata, boli ih ta rana jos, zamisli da smo im od predaka sapune pravili, hvala ti djede pa si u maksovim mesarima bio, slava ti vjecna
Ovo je priznanje zrelo za krivicnu prijavu i podizanje optuznice za klanje.
Pa kako ces na svoje tako konju mentalno zaostali,pa posto si od prve bracne noci i jti tako kukala ti majka sto ne pitas mozda ti i kazu istinu...
Samo jedan dobar primjer koji potvrđuje istinu da je smrdljivi, ubogi, bosanski Vlah opasna zvijer. A vi mene brišite kad god napišem surovu istinu koja se teško podnosi.
prno je on u sisu davno
A što bi meni trebao biti važan ovaj primitivni nacio-fašista???
Objesio bi te za znas sta al je ocigledno da nema nista dole kad si se sakrio da te ne osude il ti presude
Vaško, crkotino, peksine, gnjido, psino, svinjo, lešino, pogani…. Daće Bog da ti se ta škrbava usta iskrenu naopako, smeće jedno fašističko.
Šokiro je levate
Monstrum jms.
Dovoljno mu naglasak brđanski sve kaze
A gdje je početniku ta granica?
Hvala ti rajko sto postojis, jer bosnjo ima pamcenje ko ribica.
Hvala što nas svako malo opominjete.