Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde bolan Franjo u politiku sviju ti pa da te biramo na sve moguce funkcije da zavrsimo ovo mucenje i boga i naroda
Hajde bolan Franjo u politiku sviju ti pa da te biramo na sve moguce funkcije da zavrsimo ovo mucenje i boga i naroda
Jedan od najvećih problema na ovim prostorima je SPC. Svojim učenjima niti ne dopuštaju vlastitom narodu da se preispita oko svojih zlodjela, naprotiv to im serviraju kao ljubav prema otadžbini...ima takvih ekstrema i u katoličkoj crkvi ali u puno manjoj mjeri. Ima i kod islamskih vjerskih vođa ali isto u puno manjoj mjeri. Dakle dok je SPC-a na ovim prostorima nikad istinskog mira ni u Bosni ni na Kosovu , Crnoj Gori i Makedoniji...
Gospodine Topiću , negativne sile koriste upravo ovaj datum i označavanje istorijske sramote čitavog svijeta , zbog pogubljenja preko 8 000 nenaoružanih ljudi pred njihovim očima , za svoje zle , destruktivne i opasne akcije ! Mir je moguć samo ako ga sve strane žele a to ne možemo potvrditi !!!