Promo
308

MojSan SHOP Otoka i nova kolekcija proizvoda za spavanje

U savremeno uređenom sleeping studiju MojSan SHOP Otoka, uz educirani kadar prodajnih savjetnika možete upoznati sve proizvode branda MojSan koji su početkom ove godine pronašli svoje mjesto i na tržištima Europske unije.

Kolekcija proizvoda za spavanje uključuje paletu više od dvadeset modela madraca, veliki izbor različitih tipova jastuka, nadmadraca, posteljina, kreveta i ostalih proizvoda za kvalitetan i zdrav san.

MojSan u novoj kolekciji izdvaja PREMIUM liniju proizvoda koja je u skladu sa najnovijim trendovima u svijetu sistema za spavanje a sastoji se od jastuka, jorgana i toppera iz Woolly kolekcije na bazi prirodnih materijala sa Woollmark 100% vuna certifikatom te Bamboo kolekcije sa organskim bambusom.

Novitet predstavlja i nova Anatomic Visco line kolekcija jastuka na bazi memory pjene posebnog oblika kao odgovor na specifične i zahtjevne potrebe spavača a koja se odlikuje funkcionalnošću i vrhunskom udobnošću.

Obzirom na činjenicu da je MojSan lider u opremanjima smještajnih kapaciteta u BiH i regiji u ovoj domaćoj kompaniji odlučili su da po prvi put u vlastitoj maloprodajnoj mreži ponude neke od premium madraca i box spring kreveta koji se nalaze u poznatim hotelskim lancima kao što su Swissotel Sarajevo, Courtyard by Marriot Sarajevo i drugi. U renoviranom, savremeno uređenom salonu MojSan SHOP Otoka, zahvaljujući tome, možete upoznati i proizvode koji se nalaze u najluksuznijim hotelima u BiH i regiji te prenijeti dio tog ambijenta u vlastite spavaće sobe.

MojSan SHOP Otoka je inače prva maloprodajna lokacija ovog regionalno poznatog branda koji polako osvaja i zahtjevna europska tržišta.