Obraćanje Sulejmana Tihića
0
"Moja vizija je stranka otvorena za sve"
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kako Ferkonja zamislja politiku volio bih cuti!?
Tihić je bezvizionar koji od svojih velikih ušiju nit šta vidi nit šta čuje. On je ostvario svoj cilj a to je razbijanje bošnjačkog korpusa jer sa njim SDA nikada neće pobjediti na izborima. Narod neće one koji ne pobjeđuju a on je naučio da gubi, on je gubitnik i svi oni koji za njega glasaju.
ka t/voj/oj stranci su otvoreni samo njeni clanovi
To majstore... Ubjedljivo!!!! SAmo naprijed....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
\"bosanskohercegovačka evropska narodna stranka političkog centra, otvorena za sve građane, koja želi da bude članica Asocijacije evropskih narodnih stranaka.\" hahaha kako mujo zamislja politiku!! hahaha
Što tu viziju nisi provodio ranije???
Ne se.ri
TIHIĆA ZA PREDSJEDNIKA!!!!!!!