Komentari (433)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne motaj ni kablove,bježimo,jebo kablove...
Dotakli smo dno života, davno je otpjevao legendarni Toma Zdravković.
@skijas33 ovo stvarno zaslužuje da bude top komentar. Poslije onog “torbicom ga Fuade”, ovo je drugi najbolji komentar ikad. :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ahaaaahahhaaha, drzava u kurcu, skole se zatvaraju, ljudi masovno odlaze, a oni tamo nekom jebivjetru klanjaju dzenazu.. majko moja..
Dženaza se klanja za fundamentalistu Morsija u Sarajevu i poslije ti pričaju hoćemo građansku BiH jer smo moderni... Eto na šta liči to sve, na prevaru običnu to liči samo se više niko neće prevariti. SRAMOTA
Al otkud veza između Morsija i IZ BIH????
Pa ima li išta normalno na ovom balkanu??
WTF WTF WTF?
Mursi je najveći egipatski borac za demokratiju. Prvi i jedini predsjednik Egipta izabran na demokratski način nakon svrgavanja monarhije.
Jel'to sanjam, ili je stvarno ... eki Muslimansko bratstvo ???
Zasto se njemu klanja dzenaza besplatno, a nekom siromahu koji je ne moze platiti ne? Jesu li i hodze vjernici samo na papiru? Dobro se zna stav islama prema siromasnim, a ove hodze djeluju kao licemjeri na koje islam upozorava.
Solidarnost i brza reakcija IZ je razumljiva. Samo, ne mogu da se ne upitam gdje je ta solidarnost i brza reakcija prema nevoljnicima u migrantskim kampovima ili oni ne spadaju u 'braću i sestre'. 😏
Oduvijek sam ja i moja cijela familija glasali za Sda,ali kad vidim koliko se Sda radikalizirala tek sam sad shvatio koliko su me prevarili,e nećeš Bakire više nijedan glas dobit od mene i moje familije
video streaming dženaza
99% Bosnja ne zna ni gdje je Egipat a kamoli tko je Morsi
Mursi mi je bio sumnjiv lik.
sta je ba ovo ljudi?
hahah, jel ovo neki vic... ne mogu da vjerujem na sta smo spali... jel znate ko je mursi???
Garant je redovno uplaćivati Zekat® u IZ pa da se odpoštuje.