Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
А могу ли муслимани да се поклањају у том...тунелу.
Fakat mi nije jasno sto se netko fura na ovaj "tunel", i kao da je to neka atrakcija. Vietcong je imao kilometre i kilometre tunela, pa ih ne pokazuje kao turisticku atrakciju.
@operacija labrador, kad "sposobni generali" nisu na drugi nacin mogli probiti obruc, odna je i tunel dovoljan? Koriscen uglavnom za pljacku gradjana Sarajeva i bogacenje podobnih pojedinaca.
jel to onaj tunel gdje se obogatio general Prevljak,naplacujuci prolaz kroz tunel?? Inace,ugledni kadar SDA-hrasnica,vlasnik hotela Vila palma i restorana orahovica u konjicu. Dobar covjek,na ranu bi ga privio
hiljadu pluseva za komentar!
TUNEL BI BIO TURISTIČKA ATRAKCIJA: Treba razraditi metode koje bi dugoročno gledano donosile najveću zaradu. Ali na takav način da bezbjednost aerodroma ostane sačuvana. Jasno je da tunel treba biti kvalitetnije izgrađen u odnosu na prvobitnu (ratnu) izvedbu.
ODOKATIVNE (GRUBE) PROCJENE: Mostarski stari most i sarajevska vijećnica obnovljeni su tako da izledaju recimo 99 % kao i daljnjoj prošlosti. Ali ovaj tunel je drugačiji pa treba ići na niži procenat prvobitnog izgleda, recimo 60%.
eh kada bi ga pustili, a ne samo 20tak metara ima, pa da oni posjećuju vide kako je to stvarno izglčedalo kad je bilo vode i do koljena i to....
tunel spasa-nazvan prema svojoj svrsi
kompletiranje i pustanje u punoj duzini, teka tada bi se pokrenulo sjecanje da se nikad u zaborav ne baci sta je ovaj tunel znacio za obje strane D-B.