Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
protiv koga demonstarcije kada nema vlasti
Znaci neke je prava prpa, cim su ovog veselog Besima unajmili da narodu obrazlozi kako nije pametno izlazit na demonstracije.
Ma kakve demonstracije, jeste vi normalni svi ti sto su na fb su samo obicni kukavice. oji samo pricaju i sklanjanju se iz amamnine suknje, Nek idu raditi na njive pa ce imati od cega da zive. ii nek piju kafu i prave se pametni.
Prvenstveno cemo traziti jedinstvenu policiju na nivou BiH.
profesore vi ste ti koji trebate odgovoriti na pitanje \"šta onda!\"
samo se masoni bave revolucijama to je njihov izum po 20 KM srednjoskolcima, narkomanima, studentariji.... da vidiš kako se dešava \"narod\"... pitajmo Lijana on je ekspert za plaćanje masama, a evo sa radoncicem i za facebook revoluciju
Pa ako bude genociditet ugrožavao Bošnjake Muslimane kao što trenutno radi i kao što je radio od 92 može doći do ogromnih protesta u BL,ništa nije isključeno.Ovi u geno.cidn.oj tvorevini razmišljaju mi smo njih većinu etnički očistili i sretno a ne razmišljaju da će svoju braću u genocidn.oj tvorevini podržati većina Bošnjaka iz cijele BiH. SMRT svim gen.oci.dnim tvorevinama svijeta
Halooo ljudi, kisla mi je glOOva i hocu proteste !!! Halooo ljudi, kisla mi je glOOva i hocu proteste !!! Halooo ljudi, kisla mi je glOOva i hocu proteste !!! Halooo ljudi, kisla mi je glOOva i hocu proteste !!! Halooo ljudi, kisla mi je glOOva i hocu proteste !!! Halooo ljudi, kisla mi je glOOva i hocu proteste !!! Halooo ljudi, kisla mi je glOOva i hocu proteste !!! Halooo ljudi, kisla mi je glOOva i hocu proteste !!! Halooo ljudi, kisla mi je glOOva i hocu proteste !!! Halooo ljudi, kisla mi je glOOva i hocu proteste !!!
a stajeto revolucija.mozelise i to ukrast
Mi Dodika biramo u Srpskoj,zato sto lakse moze sprovesti planove o udaljenju od vase lazne multikulturalnosti,ove nametnute tvorevine,nadsve od vas islamista! znaci bilo koja vlada u srpskoj posle dodika,isto ce voditi takvu politiku! vidis ti si meni islamista bio levicar ili desnicar,isto mi je!...ti si za mene otpad okolnih naroda,skart! ne zelimo sa vama,nismo mi to sto ste vi! ne delimo iste vrednosti, nemamo zajednicke junake,heroji nama vama su zlocinci,i obrnuto! nasim uspesima se vi zalostiti,i mi vasim! znaci mi samo delimo ovo yebeno parce teritorije,al ne zivimo sa vama i to sto pricamo isti jezik,ali i dalje se ne razumemo! vi nisti ono sto smo mi! mi vas ne zelimo medju prijateljima,kolegama,rodjacima,u skolskim klupama! vi ste elemnt koji se uvek radovao stranoj okupacij. zar da zivimo sa vama??????? NIKAD VISE!
KOJI CE VAM K.... REVOLUCIJA KAD NE ZNATE STA HOCETE. MOZDA ZNATE STA NECCETE,ALI TO NIJE DOVOLJNO IMATE IZBORE...................................................COVJECE POSLIJE 20 GODINA IZABERETE BAKIRA I DODU..............................I TO SU VAMA PROMJENE. TREBA VAS ZICOM ZAGRADITI DOK NE NE DODETE PAMETI-STA HOCETE -KAKO DOCI DO TOGA STO HOCETE-ALI TO JE DALEKO............. BOSNA SE PREROZNAJE DANAS PO JEDNOJ ZAJEDNICKOJ DE SAM JA TU.TO PVEZUJE SARAJEVO-MOSTAR-BANJA LUKU.TO JE PROIZVOD GRADNJE DRZAVE U IME BOGA I NARODA. CINI MI SE DA SE DRZAVA GRADI U IME ZAKONA, OBRAZOVANJA I ETIKE. PUNO SRECE-TU JE SVAKA PRMJENA POMAK NAPRIJED
Za one koji ne vjeruju u revoluciju...Da Evropa nije napravila Burzoasku revoluciju mozda bi i danas u njoj sjedila Inkvizicja i provodiva volju Vatikana , politiku iz srednjeg vjeka. BiH je je itekako poterebna jedna takva revolucija jer je jedina drzava u Evropi cije unutarnje uredjenje lici onom srednjevjekovnom, gdje religije uz pomoc etnickih zajednica vladaju i drze moc.
ma, da ne chitam sve.. i onako znam sta svi mislimo u djuture,.. neka vrate svi pokraden novac, i svakom muslimanu, srbinu, hrvatu,. krov nad glavom.. i poslovne ideje za kredite vezano oformljavanja , poljoprivrede, stocarstva, i ostale trgovine na veliko i malo.. to samo moze donijet revolucija, ako se ne otme kontroli,
Vratiti stari prijeratni ustav i sve je rijeseno.zato treba pobuna na cijeloj teritoriji
ako ima koja budala koja bi voljela francusku bužoasku revoluciju, ja nisam među njima. onaj ko hoce proteste treba da zna dobro njegova posljedice - uglavnom posljedice su: povecan kriminalitet, ekonomska jos veca propast, rast cijena svega... i ko ce onda doci na vlast.. a da ne kazem da nam srbi i neki strani krugovi citavo vrijeme lazu da je 1992 - 1995 bio gradjanski rat... a u slucaju da mi izadjemo sad na ulice to bi proizvelo gradjanski rat... i tako bi se neki mogli lakse opravdati... raja budite pametni. (VLAST SE BIRA NA IZBORIMA) revolucija jede vlastitu djecu.
E ako je ovaj tip vodja protesta, jadno vam se pise. http://www.facebook.com/topic.php?uid=118704931489864&topic=43
šta ovaj alkoholičar ima da huška narod