Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kozo glupa, dali ste sad lopovima milijardu pred izbore. Vi ste gore zlo za normalme stanovnike od HDZ SNSD SDA
@VidioZivaBosnjaka ocigledno nikad ebao nisi nesto kvalitetno
@VidioZivaBosnjaka I ja bi je volio kresnuti pa nemoramo nikad ući u EU.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
,,Nepovratno,,tonemo to je tacno..📉📉📉📯📯📯💡💡💡
Gdje si ti prije juriso na mitraljeze i na bodljikavu zicu, ne valjaj gluposti BiH je za Evropu samo jedno mikro mikro trziste sa 3 miliona stanovnika, totalno si im beznacajan i kao trziste i kao geo prostor jer su te svi vazniji Evropski putevi zaobisli sto znaci da je BiH jedno sljepo crijevo na jugoistoku Evrope
@weasel Druze znas ti onu: TI NISI NI PRVI NI DRUGI NI BOSNJAK NI SRBIN NI HRVAT, JARANE TI SI GLUP!!!
Niko u zapadnoj Evropi ne voli balkance. Vide nas kao potencijalno trziste za svoje jeftine smecarske proizvode. Strane banke vide kapital u nama, jer je vecina zemljistva i nekretnina u privatnim posjedima.
Ne treba nam EU da nas tuse svojim jeftinim prozivodima. Samo treba da podignemo ekonomiju na noge (TREBAJU NAM FABRIKE!)
Ama, ne treba te nam... Niste vise ni sebi zanimljivi.U nas se npr. za dvije pjesme po Cecu helikopterom ide. A Tito je npr. svoj licni VOZ imao, i pored toga svaki je gradjanin po 15 dana godisnje na more isao. Vi cete nas zivotu uciti?
Ja ne nosim naocale ...
u nas je evo 20 godina ključna godina
Koja je ovo ključna po redu?!? A i da je ključna davno smo ključeve izgubili i teško da ćemo ih pronaći, pogotovo što dvojica od trojice uopšte ne traže!
Al ko ih ebe, ako bude stanipani, vrata se mogu i razvaliti, jel tako? ;)
svaka je ključna, ali niko nema ključ
svaka godina je ključna. :D
@BlackKKKK Al bass svaka
Narodi su glasali za Hitlera, Musolinija, Franka itd...Za Hitlerom su isli do sopstvenog samounistenja. Demokratija ne mora da znaci dobar izbor. Zbog toga treba svima da su jasne posledice. Glasanje za etno stranke i podjele je nastavak strategije podjele BiH i njihova politika u svojoj krajnosti je extremno nacionalisticka i fasisticka. Dominaciju takve politike forsiraju Srbija i Hrvatska agresori na BiH koji su oduzeli pravo gradanima BiH da je vole i rade na napretku.
a SDA,SDP i SBB nemaju nikakvog učešća u uništavanju BiH ???
Turska,Srbija i BiH nece nikada biti clanice EU .Unija se raspada 100%..Ovi mlate praznu slamu i samo nas guraju u vecu propast.Dokaz je ovaj starac Incko koji nije nista uradio za nasu zemlju da se normalno zivi.Uspio je jedino zapadu obezbijediti radnu snagu odvodjenjem nase omladine u saradnji sa politicarima ..Licno vam cestitam da nestanete u ovoj godini.🚀🚀🚀🚀✈✈✈
ebali ste majčicu malo sloveniji žestoko ga uvalili hrvatskoj a najbolje tek slijedi bih i srbiji
Gospodzo Mogerini ili ce te vi morati pod hitno rijesiti ovaj status quo ili cete dopustiti jos decenijsko razvlacenje sa ovim nasim politickim neznalicama i ublehasima
Nas u Bosni kad god da posjetiš je u vrijeme duboke političke krize... Ovi "naši" političari i ne znaju ništa drugo nego da prave DUBOKE POLITIČKE KRIZE. Treba ih zakopati DUBOKO u smetljište ISTORIJE....
svaka godina je bila kljucna.. svaki izbori su bili odlucujuci za buducnost.. svaka odluka se uzima "5 do 12"..