Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrska predsjedniku El Baketu u borbi protiv profiteta iz zapadne hercegovine koji bi prodao I kamenjar u kojem je rodjen samo da bi na vlasti bio. Samo koga on krsti je hrvat, a posavina sarajevo I sva ostala mjesta su kvazi hrvati jer im on sudbu kroji. Ne daj se Bake
dace njemu Bake sve, samo da dobije isto u svom dzamahirijskom dijelu BiH… Iste su to face
@Hrgota …niko od njih nije lud da stvara paradrzavice… to ne moze proci, a i odmah bi ih prisvojili drugi, tako da ovi ostaju bez vlasti… vec 20 i kusur godina njima je zlatna kasika u medu… Kradu, muzu, jebu… niko im nista ne moze… a narod glup… sve im je bas potaman. San snova je da samo oni odredjuju koga se smije gdje birati (unutar BiH) jer tako znaju da ce biti vjecni vladari. Konstitutivnost je samo druga rijec za DIKTATURU!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Floskule iz Brisela: istrajnost, posvećenost, europski put Floskula iz OHR-a: zabrinutost Floskule iz bh političkog mulja: autoput, agenda (ovo je bilo moderno prošle godine), mmf (uvijek moderno), nismo nadležni
Sve je u osnovnom, da li njoj Covic uspio rastumacit sta je to legitiman hrvat. Jasna je stvar da takav slucaj niti znacenje, na jednom od EU jezika ne postoji
Sad i ona pocela pametovati
Trpate se i gdje treba i gdje ne treba,a veze nemate..Iskljucili ste OHR iz rjesavanja izbornog zakona,misleci vi cete to srediti,a pojma nemate..
BiH najveci politicki eksperiment svih vremena.
hamo vidi im glava a hebem li vam nanu za ovo gorivo
Ova mi Mogerini lici na samohranu majku sa 3 sina.Jedan sin je voli i zeli a druga 2 je stalno bodu i tuku kako bi je sto prije nestalo.
uh, uh, sto je neko platio lobirnje
izborni zakon bi se morao uskladiti tako da je obaveza građana da ne izađu na izbore ako neće iskoristiti svoje demokratsko pravo na slobodu vlastitog izbora da glasaju il za Baketa il za Čovketa u FBiH, a kad je RS u pitanju sve regulisati jedinstvenom i sveobuhvatnom odredbom da Dodu ne zanima kako je to uređeno u fbih.
OGRANIČIT BROJ IZBORNIH AKTERA -nema ponavljanja,nema samo slogan vec precizan plan razvoja BIH---. POSEBNO POLITIČKO PREDSTAVNIŠTVO - sva tri clana stavljaju potpis ili nijedan dogovor ne moze biti sklopljen NACIONALNE MANJINE -imati svog predstavnika. IZBORNA ADMINISTRACIJA smanjiti na min FINANCIRANJE POLITIČKIH STRANAKA I IZBORNIH KAMPANJA -iz svog dzepa. MEDIJI I (REFERENDUMSKE I IZBORNE) KAMPANJE -e ovo je problem jer blacenje bosnjaka je postalo Ustavom zagarantovanoi idemo u EU
Ne znaju ni slike napravit da valja zajedno a kamoli kakvo dobro odradit!
ova ce nakraju otrov popit od muke kad mora da radi sa ovim kriminalcima...
Cek malo, jel ustavni zakon iz Daytona? Ako jeste onda je Milorad za izvorni Dayton i tu se slovo ne moze i ne smije mijenjati. Milorade, sta bi, sto ne branis Dayton sada?
Vidi Covica sto je sretan :)
Meni ova Mogerini pravo dobra milfica, a vi kako hocete
Ivanic na sve lici al' na insana'' JOK".