Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix poceo pisat ko avaz,da tece med i mjeko ovo nasom drzavom bez kriminala,korupcije,nepotizma,lopova......imamo to zadovoljstvo zivjet u BiH
nije brate med i mlijeko niti ce bit, ali jebiga ispunili su taj mehanizam koordinacije i ovo oko sporazuma za stabilizaciju i pridruzivanje..dakle oni su to uradili...a to sto ovi tvoji nisu mogli 4 godine je druga stvar
@mirsadabih taj mehanizam koordinacije i ova aplikacije je samo skretanje teme sa pravih problema......pa i ovi su na vlasti od rata i sad treba vatromet pravit sto su u 26 godina usvojili mehanizam koordinacije. P.S. Nema moji medu politicarima.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Meni je ovo dokaz da Evropa stoji iza nacionalistickih stranaka i da im nikad nece zaboraviti na njihovom doprinosu da uniste jugoslaviju.
Tacno tako. Cilj je bio i jeste dokazati da je bilo koja socijalisticki uredjena drzava neodrziva, to je opravdavalo (i opravdava i dan danas) sva sredstva, pa makar i takvog socijalizma light kakav je bio u Jugi. Odakle svim onim fasistima lova? Nije sigurno samo od fasisticke dijaspore. Krupnom kapitalu je drazi fasizam od prava sirotinje; ne bi bilo krupnog kapitala bez ekploatacije radne klase.
Ma čovjek se nalagao ova popušila ko seoska mlada...jel bila ovdje, živjela u BiH? Jok, ne zna ona ni gdje smo...Eeee mogu ovi iz SDA slagati i Obamu bi ubijedili da je bijelac za dva sata....
Država u kojoj "elita" živi kao bubreg u loju, a masa ispod svakog kriterijuma je dobra samo masoneriji.
jbt ovi su na TESKIM drogama ;D hahahaha kaze uspjeh,pa daj i nama malo
Eh sto ne mogu kora na herende, odjednom pa napredak, mozda i jeste , mozda sam daltonista pa ne vidim ispavno.Valjda bi od tog napretka trebalo biti bolje, meni je sve gora,valjda sa mnom nije nesto uredu.
ja sam najsretniji covjek na svijetu jer sam rodjen u ovom raju na zemlji. demokratija u punom svom sjaju, nema korupcije, nepotizma, svi zive lijepo, srednja klasa nije da postoji nego je osnova naseg prelijepog i postenog drustva. socijalna politika, nema je na svijetu, zdravstvo na visokom nivou, obrazovanje se nemoze rijecima opisati. pozivam sve koji zele da zive u nasem utopijskom drustvo da se svim silama bore da dobiju nas pasos jer ovakav zivot i blagostanje nigdje drugo ne mogu dobiti.
dodjite u BiH i zivite bosnian dream
oduševljena je zbog jednog potpisa na plan djelovanja, po kom nije učinjeno još ništa. stvarno nas smatra za debile :))
zna li ona da je on sve lago što je reko?
Uz svo uvazavanje i postovanje , jedno pitanje visokoj predstavnici Mogherini: Draga damo na kojim ste vi drogama?
ne zna ona kako ovi naši lažu
Niko nece da shvati da kad se kaze napredak misli se na napredak u ispunjavanju politickih uvjeta, niko ne govori da bi se uslo u EU da se mora imati 1000 eura prosjecna plata i sl, ali se pretpostavlja da uz bolje politicko uredjenje ide i napredak u ekonomiji!
Zar ovom jadnom i napaćenom narodu (cijeli svijet vidi da smo napaćeni osim onog ko bi trebao da vidi a to je vlast) nije preko glave KURTOAZNIH pohvala. Ništa nama ne donose ove kurtoazne pohvale, mi znamo da smo dno dna. Vlast time što će samo predati zahtjev ,,mlatara, narodu ispred očiju mjesecima, a od toga ništa. Ovo je samo prosipanje prašine, narode pamet u glavu pa za 8 mjeseci si na izbore i i po cijenu života ovim ne dati glas. Jedino tako ćemo dokazati da nismo RETARDIRANI.
Srbi glasajte za Šešelja !
pa sto ne preseli ovamo...
Hajd da se mijenjamo Fedrica kad nam je tako dobro...
uhhh federica na kojim si ti drogama ? ti gora od sevke ,ona je videla snijeg u maju , a ti vidiš napredak u BIH i to u kratkom roku ahahahaha ..Koji to , odaj nam tajnu ?
Nizemo uspjehe ko srbija u fudbalu 😁