Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boga mi te SLAG'O dok si trepnula...taj slaže dok udahne !!!!!!!!!
Još samo da si rekla da mu vjeruješ i onda bi me teško razočarala ... Konstruktivan, taj pojam Duduku još nitko objasnit nije uspio , . . . ? ? ?
Konstruktivan je skoro k'o Bakir.
halal passat,a sta je po tebi konstruktivnost i kakav treba da bude Dodik da bi bio konstruktivan?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bice konstruktivan ko operutani krmak sa truhlim kljovama kad hruma žireve ...hrum, hrum,hrok hrok....
Sva je satrana što se s Miloradom mora sastat, nomalnom političaru to je isto ko da u kanalizaciju mora sić i bit tamo 5 sati.
u BH brat bratu ne vjeruje a biti politicar I pricati istnu """MA DAJTE MOLIM VAS"""
Sta je još obećao? Lijek za rak?
Visoka predstavnica Evropske unije (EU) Federica Mogherini, i ti mu vjerujes?
Mogherini i "nemoze nam niko nista" pa prokontaj.
Mogherini: Dodik mi je rekao da će biti konstruktivan Hoce, hoce, kako da nece! Jos vi niste izgleda upoznali bagru sa Balkana.
Vic dana!!!
lazee kriminalac,,
Gospodin Dodok je rekao da če biti kontruktivan ! Gospodin Dodik je rekao da je u Srebrenici izvršen genocid... pa porekao !
Ja da ti plaćam akcize koje služe za spašavanje Dodika koji I NA DANA GENOCIDA NEGIRA GENOCID ? I da mi PEnis ispred SDA zavrće ruku tvrdeći da je to PUŠENJE reformska agenda ?? MRŠ i ti i Wigemark i EU ! Morate znate poštovati žrtve genocida bar na njihov dana jer je čitava Srpska jedna velika grobnica nastala pred vašim očima JER NISTE HTJELI DA INTERVENIŠETE. NE MOJTE NI SAD !
Frederika ima kitu od koje bi debelom ispale oči. Pitanje je samo kad će djeva da je upotrijebi? Vjerovatno čeka da Putin izvadi svoju?
Dodik smrdi i laze!
Milo Dodo je samo jedan u nizu plaćenika i zamazivača očiju nama sa nacionalizmom da ne vidimo da nam država ode u financijski kolaps.
jes dobra ova mogi