Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosna, Turkija, ne treba nam Unija!! Hahahahha 😂😂😂😂😂
to ti pricaj za poturceno 18%
Što bolan, slušaj gene svoje, zove majka Anatolija!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Gospodjo, nemojte ih puno ruziti nisu oni nista krivi, narod je kriv!
Bosna Saudija ne treba nam Hunija😂😂😂
Ovo Zvizda tarlaha, siguran sam:):)
Federica in Wonderland (2017)
Dolazi da malo izvuce usi dodiku i ivanicu, ako ne budu mirni i ne poprave se onda ce im siju zavrnuti.
Mi cemo skandirati "BIH,Turska, ne treba nam Unija mrska". :)
@fantom slobode ti neces skandirati jer si fin i poslusan :)) a ako budes fin.. dace ti jos jednu ratu mmfa .. mozda dobijemo i neki fondic za nvo mmmmhm dobar cuko
Previse znacaja se pridaje ovoj politici i nakazama kao sto je ova, hebo li je otac ruzni zakrzljali.
a ono subota duznosnici se razbjezali valja ih pofatat po selima odakle su dosli
Evo dobre vijesti: načelnik Kalesije kupio livnicu od ušteđevine od 14 miliona KM ! Aapi ni mukajet, ne razumiju se u čelik, a Turci više vole Srbe i Srbiju pa da tamo ulažu !
@lijepi huso Lijepi moj Huso ja isto htio kupit Unis firmu kad traže mi pare. Kažem odakle , a oni pa kupi livnicu, stavi je na noge pa nam se javi, sačekaćemo !! MALdi Rotshild je isto tako krenuo od nule, ide ulicom Njojorka nekome isla jabuka uzme uglanca na pijacu dobro proda i odma kupi 2 jabuke, pa na bolju pijacu proda i ... dokle tako ??? PA sve dok mu otac nije ostavio u naslkjedstvo deset milijardi dolara !
Glupaca
Prilog Pizdiću da se pohvali zapošljavanjem u BiH ! Mogerini nedavno pouću BEZ PRAVNE DRŽAVE nema investicija i zapošljavanja. Ako se čudite što BAkir smije da da interview samo propaloj Slobodnoj Bosni, nemojte više. http://www.nap.ba/new/vijest.php?id=33613