Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Glamocu je pre rata zivilo 852 bosnjaka,kao manji soliter u Sarajevu
Opet stranka dajdzica i amidzica se dosla slikat.......
a di je drugi muslimanski član predsjedništva.
Jes, jes " kulturno-edukacioni " centar. Sami sebe lažete. Još jedan islamski centar u procesu otomanizacije islamskog rezervata 23,6%. Nego, kako to da neJma zastava sa ljiljanima u tim svečanim prilikama 😁?
@veljko333 bosnjo moj katolik kako si mi
Ljudi nemaju posla u tim krajevima a oni ulažu pare u nekakve kulturno-vjerske ustanove.....bolje da su kupili kombajn nego što su pravili cirkus od svega ovoga....
kazu nije IZ na strani sda. a malo ne prođe otvaraju nešto zajedno. što IZ ne podrza Rasima Kadica i liberale. i oni su bili za BIH. nema Šta da se ukrade i zavrne ZATO.
Gledaj Reisa Lopova i SDA pijuna
pusi ga
Nekako sam skeptična, ima li barem kino unutra, mislim da bi to dobro došlo građanima Glamoča.
Vidi zgradurine ko hotel.. treba sad to odrzavati i onolike uposlene placati
Obnavljanje civilizacije, samo još da izbacimo načelnika SNSD u Glamoču i to je to, sramota da SNSD može vladati u FBIH..
svaka cast na uradjenome ali bi mene bila sramota slikati se kraj ovakvih stvari.