Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ona izgleda ima neki strah od srba kad je prvo referisala da ovo nije povodom Dodikove i Nikolićeve prijetnje novim ratom.
Mislio sam da Sekretar NATOa ima interes za očuvanjem mira na Balkanu..
vi ne znate ko s cim komanduje , ko je za sta nadlezan, itd. dokazali ste prije nekoliko dana.
lijepa slika, lijep stroj, odlicna jedinica...nisu kao oni hudnici sto docekase onog glavonju u banja luci!!!
za urac me povuci
Poštovani građani, pred vama je 35 od 3242 pitanja sadržanih u Upitniku Evropske komisije. Upitnik je analitički instrument kojim se Evropska komisija služi u pripremi mišljenja o zahtjevu Bosne i Hercegovine za članstvo u EU. Komisija, između ostalog, na osnovu odgovora procjenjuje u kojoj je mjeri BiH spremna da ispuni kriterije za članstvo. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc76gnjeHo_dAaytiTPugVb2_XVsZk87OHniJLXn3gmPUSx-w/viewform?fbzx=-8544563786679093000
halco jel se zalik ohladio na vovom minusu. :))