Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E rajko rajko.Sirite te vase krumpirske glavetine jos malo po Bosni. Jer cuj stari za koju godinu kada udari,ne oluja,nego tajfun iz Zagreba,trazice vas sa one strane Drine.Nigdje vas nece biti. Bok decki sa ogromnim glavama.Kada sam gadjao nisam vas nikako mogao promasiti.haha
Sekula Bilic Zdravko Kordic Branko Popic Ostoja Saric Strahinja Krsmanovic, Boro Stojanovic Jadranko Gostic Zoran Radic Dusan Bosnjak Bogdan Panic Bogdan Panic Nedjo Ikonic Milivoje Jankovic Veselin Vidacak Milisav Vukovic Nedjo Lojpur Ratko Maslenjak Dalibor Butina Radovan Jankovic Vlado Kecojevic Branislav Cancar Mladen Blagojevic Nenad Dragi Milenko Gujic Mitra Gujic Rajko Hercegovac Risto Hercegovac Momcilo Krstic Rajko Ninkovic Radenko Spiric Vitomir Spiric Nikola Stankovic Savo Tojcic Cvijan Vidakovic Marko Boskic Ugljesa Pantic Zdravko Bozic Radenko Ubiparipovic Dragon Ubiparipovic Goran Bencun Milenko Stjepanovic Mirka Stjepanovic Ranko Nastic Branko Ristic evo imena od srpskih ratnih zlocinaca koji su pocinili i ucestvovali u genocidnu bosnjackih civila u srebrenici!
Mladic Ratko
Samo sta ce reci ovi politicari kad dodzu pred Allaha i budu upitani A zasto ste ljudima zabranjivali Moje blagodati i zastoste ih u putovanjima njihovim sprecavali da vide sve moje blagodati koje sam Ja stvorio za sve ljude a ne samo za vas? Tesko onima koji nerede i smutnje siju na zemlji........
Bez zakona o restituciji ne moze se u EU i to je 100% sigurno. Oteto se mora vratiti vlasnicima i to je jedna od najvecih prepreka za ulazak u EU. Kako nase lopove natjerati da vrate ukradeno. Nikako! Znaci od EU nema nista.
Morate,u skorije vrijeme rachunati i na 3-g,Visokog prestavnika,sobzirom da predlazete i treci entitet,a gos,Inzko nije pokazao sposobnost ni sa jednim(Muslimanskim),a kamo li da se fata u koshtac i sa sledeca dva-i u tome mu samo moze pomoci gos,Kuzmanovic,ali izgleda da on nema veliko interesovanje za tu opciju!!!Srdachan pozdrav za\"REPUBLIKU SRPSKU\"!!!
Rajko idi cuvaj svoju bakicu, i setaj se parkovma,nemoj da smaras. XD.
Sto bi reko tvoj dragi Dodo \"Aj ne s.eri\".
Glavna prepreka si ti takvi kao ti. Zato je bolje da se ti makneš i eto jedna manje. Nije narod umoran od uslova i zahtjeva Evrope već od poltrona koji te uslove neispunjavaju i koče napredak zemlja, stvaranje harmonije sa Evropom, ujednačavanje uslova koji omogućavaju ulazak u zajednicu. Dosta je vaših izlizanih nebuloza i šuplje priče. Vi ste ona ručna koja stoji zategnuta na automobilu na kome je sve drugo ispravno. Ta priča vam ne prolazi više ni kod nepismenih seljaka koje cijenim kao visoko moralne i pošptene članove BH zajednice u šta vas nemogu svrstati.
@srbin.......jes se imas cime ponositi inbecilu genocidni !!!! I ja cu da ti mamu i sestru koljem .....al kitom !!!!!
mozda je visoki predstavnik zavrsio sve poslove u bosni i hercegovini po naredbi genocidne tvorevine tj, postavio je preko spirica na sva kljucna mjesta i pozicije genocidase srbie, od ane trisic babic do svih ministastava osim ministarstva odbrane, sve ostale drze srbi genocidasi!!! policiju, tuzilastvo, ekonomiju, ko sipu, ohr, pic, za inegraciju eu-e, vijece evrope, nato, turizam, saradnje, kulture, edukacije itd.....bosnjaci ne postoje politicki u bosni i hercegovini! sve najvaznije funkcije spiric i tihic su dali genocidasima srbima! jucerasnji koljaci i ub-ice bosnjaka drze bosnu hercegovinu u rukama! jos im je potrebna podjela drzavne imovine i vojne imovine i poslije referenduma koji su usvojili u martu to ce biti kraj drzavi BIH-i! pa zar ste toliko glupi bosnjaci da supoceli genocidasi prodavat svoju robu sa oznakom srpska zahvaljujuci se ministru ekonomije koji je srbin! jos je inzko dopustio da se zakon o referendumu usvoji u genocidnoj tvorevini!
Crknite stoko islamska... 100.000 ratnih zlocinaca se seta SRPSKOM SLOBODNO!!! Klali smo vas i ne mozete nam nista... hahahaha... i vala opet cemo. hahahaha
Pogledajmo istini u oci - bosnjaci nisu za EU niti diti dijele vrijednosti EU-a. Nemojmo se zavaravati.
UH- sto li se kuz\'manovic ko ost\'ali gen\'ocidasi zu\'re da visoki pre\'dstavnik bosne i hercegovine nap\'usiti bih-u! e n\'eces, sve dok gen. tvorevina pos\'toji, sve dok drz\'ava bih-a nem\'a sv\'oj legitimni USTAV od 1992-e godine na fu\'nkciju, je\'dnu po\'liciju, pred\'jsednika, BU\'DZET, sve dok eni\'teska gla\'sanja po\'stoje, sve dok gen. tv\'orevina ud\'ara po drzavi bih-i, sve dok gen. tvo\'revina vr\'si agr\'esiju, seg\'regaciju, apar\'theid, dik\'taturu, plja\'cku, kr\'adju kulture bih-e i bo\'snjaka, sve dok bu\'de i jedan ra\'tni srp\'ski zlo\'cinac u bih-i, u tuz\'ilastvu, p\'oliciji, min\'istarstvima bih-e id ne\'ma od\'laska ohr-a, IST\'JERALI STE RAF\'FIJA gre\'gorijana pa sad po\'kusavate i OHR i In\'zka! STO TREBA NAGLASIT A TO JE DA SRBI GENOCIDASI KOJI DRZE POLICIJU I TUZILASTVO BIH-E VEC PRIPREMAJU ZAVJERE I RAZNE PODVALE BOSNJACIMA KO NPR O MUSLIMANSKOM FUN\'DAMENTALIZMU, TE\'RORIZMU ITD! ana trisic babic, dodik, spiric, mijo kresic, itd vec rade na tome!
VI SRBI STE R\'ATNI ZL\'OCINCI, FA\'SISTI I U-BICE! OD VAS SE TREBA CUVAT I NIKOM NE VJEROVAT! GEN. TVOREVINA JE PUNA O\'RUZJA I GEN\'OCIDNI SRBI SE SPREMAJU OPET NA ETN\'ICKA CIS\'CENJA BOS\'NJAKA! VI SRBI STE NAJ\'VECI FUN\'DAMENTALISTI!i nema podj\'ele drzavne i vojne imovine BIH-e na enitete po nikakvu cijenu!