Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za vašu dnevnu gimnastiku i dnevni unos nepreporučljivih količina sumpora se zajednički brinu Elektrodistribucija i GRAS.
Meni je žao onih penzionera što vazda negdje žure... trci nana za tramvajem 100m ispod 10sec i onda kaže: \"Sine mozes li ustati bole me noge\" ... MRŠ!
Molim neažurne novinare da pravi razlog obustave saobraćaja navedu,a ne kako to doista njima odgovara.Vijest uopće nije potpuna: Jutros od 8 i 22 do 8 i 55 došlo je do prekida u napajanju električnom energijom većeg dijela Skenderije, odnosno općine Centar. Zbog kvara na 110/10 kV transformatorskoj stanici Skenderija, skoro polovina konzuma ove stanice ostala je bez struje. Kako su nam kazali, sve elektromonterske ekipe Podružnice \"Elektrodistribucija\" su na terenu i nastoje popraviti sve stanice koje su trenutno bez napajanja. Također, došlo je do zastoja u saobraćaju, jer je tramvajska linija Čengić Vila-Baščaršija stala na 33 minute, kao i cijeli trolejbuski saobraćaj. Kako su nam kazali iz preduzeća \"Gras\" u 8 i 55 električnu energiju dobili su tramvajski i trolejbuski saobraćaj.
čuuuuuuuuj pa to kao novost ha ha ha pa dobro se ikako krecu ove konzerve koje oni nazivaju prevoznim sredstvom i za čiju vožnju skupo plaćamo.
13.03. i u Sarajevu !! http://dnevnik.hr/showbizz/film-tv/z-day-jeste-li-pogledali-zeitgeist.html
Gdje su se jutros bola djeca?
Zaboli me nisam nigdje išla jutros :)
Zao mi je samo onih čiča i bakica koji su navikli da sjede a morali da pješače :(
Bez veze pricate. Nestalo je struje u vecem dijelu grada. Nije samo do GRAS-a.
gradjani ... sve dosljaci iz svih mogucih, poznati , nepoznatih sela i zaselaka... nek pjesace to su radili i prije nego su skinuli opanke i dosli u ovaj grad...
@sjecanje bas si pogodio temu... E da se i ja prisjetim, bilo je to prije nekoliko godina tetka napravila pitu i krenula tramvajem do malte da mi donese. U tramvaju se ona pita usmirisala ummm svi se i danas sjecaju tatkine pite...=D
Sjecam se kada su majke momaka koji su bili u armiji JNA zaustavile jednog dana saobracaj kod presjednistva i trazile svoje sinove da ne idu na ratiste i ne ginu,u tramvaju u kojem sam bio prodera se jedan srbin i rece tim zenama vi ste dosle u dimijama da rusite nasu srbsku vojsku,a sacekaj te jos malo i vidjet ce te kako nasa srbska vojska puca po Bosnii Hercegovini.Tako ruznih rijeci i uvreda su se te zene naslusale,samo zato sto su majke i dosle da traze svoje sinove da dodju iz te JNA i da ne idu na ratista u Sloveniju i Hrvatsku,TE ZENE MAJKE SU BILE PRVI BORCI ZA SVOJU ZEMLJU NA PRVIM LINIJAMA KOJE SU TOTALNO ZABORAVLJENE NA ZALOST,I TAD CINI MI SE NE SHVACENE ZASTA SU SE BORILE,JER MNOGI SU REKLI STA CE ONE TU DA ONE OBUSTAVE SAOBRACAJ.DA SU SVI SINOVI NAPUSTILI RATISTA NEBI IMAO KO PUCATI NA GRADOVE I SELA.
Ja imam mjesečnu a morao sam platiti komercijalu da odem na posao. Još stavili u bus neke revizore kabadahije da djecu koja idu u školu izbacuju. I onda se pitaju što fasivaju. GRAS je leglo kriminalaca i rak rana Sarajeva. Ponašaju se kao da su građani tu zbog nji a ne oni zbog građana
Cao...Ako nije problem, stavite „like“ na ovo: http://www.facebook.com/pages/Last-Minute-Ponude/103018943080191 Pa na sliku: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1682042883177&set=o.103018943080191&ref=nf Nagradna igra je u pitanju... :) ...Hvala vam .... :))))
Sta ima veze malo prosetajte i ja sam jutros pjeske dosao na posao