Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na odluku MMF-a, Salko je lupio šakom od sto i rekao, da neće ukinuti Minhenskoj brigadi beneficije na račun pripadnika Armije BiH.
Pa šta su mislili sa 35 god. života u penziju?????hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
Pa šta su mislili sa 35 god. života u penziju?????hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
O MMF-u svasta mozemo misliti, ali to je jedina institucija koja moze natjerati nase hajvane da se pocnu ponasati odgovorno. Svaka cast borcima, ali valja napraviti reviziju, donijeti zakone po kojima borci do 40% invaliditeta imaju prednost pri zaposljavanju, a penzije ostaviti, i cak povecati samo stopostotnim ratnim vojnim invalidima. Nije mi jasno kako covjek sa 45 godina kuka da su mu mala primanja, a ko od brda odvaljen. U borbu smo isli jer smo natjerani, a ne da se penzionisemo sa 30.
Ali naravno da to nije moguce uraditi prije nego guzonje pocnu od sebe i svojih nenormalno visokih primanja za nikakav rad. Stoga treba krenuti sa ukidanjem povlastica izabranim predstavnicima vlasti, smanjenje broja zaposlenih u javnom sektoru (birokrata prije svega), privrednicima omoguciti da dobit ulazu u dalje zaposljavanje bez naknada, a onda i ove moje bivse suborce pozaposljavati.
sve to stoji al brate krecete sa dna umjesto s vrha da skracujete to sto imamo viska na hiljade politicara nikom nista
"ključni rezultati revizije" kažu da se boračka populacija uvečala od 95 na ovamo. Pa jeste li više došli pameti? Kako vam nije jasno da niko više lovu na zovegu neće da daje. Kada bi revizije bile zaista "REVIZIJE" onda bi se našlo prostora za povećanje naknada boračkoj populaciji,a ne stalnim pružanjem ruke.
Pishanje po ljudima. Izadjite 2 oktobra na izbore pa glasajte za njih i popishajte se po sebi ili glasajte protiv njih pa se vi popishajte na njih. Imate izbor.
To se zove stezanje kaisa po sirotinji