Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narodu dobro, niko da se pobuni. Toplo, sunčano, kafica, šiša...
Nemoj tako!Rekao si to do sada, kao i ja 1000 puta.Nego stay tuuned, prati i NI SLUCAJNO da te neko IZSPINUJE!Nedaj se! Prosli put su nas tako odradili!Sretno i ne budi od onih papaka 'pale nam zgrade' tip.. itd itd...to znaci da je SPIN uspio.Sretno nam svima!Krece iz Tuzle.'Srecko-Poljine 2021'
Nece se ni buditi sve dok imaju za kandilo i kafu
Nas najveci problem je primitivizam, za to nema lijeka
samo im ne dajite kredite a narod ce se snaci do 2022
Samo ce budale primiti bocu
Mi smo hipnotisana država i tačka
eh vala ako bog da,da bih ekonomija propadne,pošto imamo nesposobnu vlast,a i narod zaboli ona stvar za svime,ali neka ne dovoze kafu i tople sokove,da vidiš kako će se mrdnuti onda :).
sramotno
Haram vam bilo politicari, dabogda vam Bog vratio
Samo ne dajite više kredite našim plemenskim poglavicama
Kakva ekonomska keiza,kakve trice,mi smo daaavno van svake krize,mi smo odavno u ekonomskoj depresiji. Kriza je za BiH uspjeh. Jedna si jedina i onaj ko stvarno voli i zivi u BiH ima pravo da kudi,ostali kuš.
Pa ja.....necete vakcine necete niti izvoziti niti uvoziti nit cemo trgovat s vama zato sto vakcine su kljucne u trgovini medju zemljama svijeta i bez vakcina se nemote trgovati niti razvijati ekonomija jer to je historijska cinjenica.....malo sutra.
Bosnjo je 🐑🐑🐑🐑
Bošnjo je 🐖🐖🐖🐖
Apsurd je to sto je dozvoljeno kockastim glavama da piju kafe i sire koronu a djeca nam sjede kuci i neidu u skolu!!
Što znaći ovu vlast pod hitno smijenuti
Ovo je katastrofa od države, dotakli smo dno dna!
A inace nas je bas islo. Foooodil je bas podigao ekonomiju. Za sebe, raju iz stranke i DFa. Ostali ga popusili.