Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taj krpelj đe se prihefta ne pušta dok ne popije do zadnje kapi.
slikovito opisano 😀
yebaim---da nemamo nesposobne tuhmalje na vlasti nego sposobne ljude kao turci, otkvitali bi i odhebali mmf.
pa to i jeste njihov cilj..da te satjeraju u cosak kada nemas ni marke al ti zato uzmu sve sto je u drzavnom vlasništvu...telekom, elektroprivreda itd
Ovo treba resetovat ono ko kad Windows zasteka pa nesto on ko biva trazi gresku , nidje veze.
naravno da nece..to je bio trik..pa tko se upeca-upeca..haha a kako su samo indirektno izvrsili pritisak na nasu vladu da se zakon usvoji i narod jos vise osiromasi..
Sve za kontrolu nad kolonijom.
Politicari koji su uvukli gradane u dogovanja a nivac spiskali treba da budu krivicno gonjeni. Oni su neprijatelji gradana i drzave koju unistavaju.
moramo vas porobiti a bez mmf ne mozemo ...kada se toliko zasuzimo uzet ce nam sve a mi postati njihovi robovi....
Hahah kako prekinut.. Ova farsa sa akcizama je samo igra ovih sto vladaju svijetom sa nasim misevima. Do sad su svake godine dizali akcize bez ikakvih pitanja i javnosti. Sad malo dizu buku, il im neko smeta ili... Ja bih rekao da suse sijeno i pripremaju ga za potpalu. prodube neatabilnost, pa kad budu htjeli da ostvare neke svoje ciljeve, samo bace sibicu u sijeno....
Paraziti uzimaju i neemilice troše, a mi vraćamo. Zar može bolje. Zadovoljni i kamatari i lešinari, a mi....
Naravno da nece, treba robova.. volio bih da nam ne dadnu kredit.. jako pomoc, zivi Javni sektoru Na kredit koji cemo svi vracati.. neka propadne drzava pa da Je pravimo od temelja..
Nije narod duzan vec tri clana prijesednistva i njihovi buduci potomci. Savjetujem da se svi isparimo preko grane. Pa nek unucad od 3 medzeda vracaju dug mmf-u.
A kojoj to drzavi koja ima prirodne resurse i dosta stvari koje moze rasprodati MMF nije dao kredit?
prekidaj.. Ima para, jede ih administracija
Ma mi smo propali. Oni znaju da mi ne možemo vraćati ako oni ne daju. Oni u stvari daju samo zato da bi naplatili svoje i zamazali kašnjenje tj. kreditni default. Mi sami nemamo tekuću likvidnost takvu da možemo bservisirati svoje obaveze. Mi smo Grčka u malom!
AMA NECE ONI PREKINUTI NIKAD DVOJ ARANZMAN JER ONI ZIVE OD KAMATA I NJIHOVIH DUZNIKA
mmf ima drugi interes - otimanje EP, telecoma... nije njima interes da to sve funkcionise kako treba.
ali sada ti je EP, telecom u rukama političara koji obožavaju ovakvo stanje, jer vuke ogromne svote novca iz tih kompanija i održavaju sebe na vlasti. EP se rijetko gdje privatizuje, ali informacioni sektor